Tjek ledig lagerplads og hvor meget plads en app bruger i iOS

Du kan hurtigt finde ud af, hvor meget lagerplads der er tilgængeligt på din iOS-enhed, og måske mere nyttigt, hvor meget lagerplads der aktuelt bruges. Denne samme lagringsinformationsskærm giver også brugerne detaljer om, hvor meget plads hver specifik app tager op, og viser endda hvor stor din musik, film og fotosamling er.

Der er mange nyttige lagringsdetaljer til rådighed, men det er lidt gemt væk, så lad os vise dig, hvor disse detaljerede kapacitetsdata er placeret på iPhone, iPad og iPod touch i næsten alle versioner af iOS:

Sådan kontrolleres iOS Kapacitet & App Space fra menuen "Brug"

  • Start appen "Indstillinger" og tryk så på "General"
  • Tryk på "Brug" for at se den samlede plads til rådighed, brugt plads og afbrydelsen per app

Sådan ser det sådan ud:

Du kan derefter vælge individuelle apps for at få mere detaljeret brugsinformation. Dette er fantastisk, fordi hvis du er på vej og i et bind for diskplads, kan du hurtigt se, hvad der springer op i hele lagerkapaciteten og derefter slette en app eller to.

Tidligere var du nødt til at hente disse oplysninger fra iTunes med iPhone, iPad eller iPod touch tilsluttet en computer, hvilket gør brugermenuen til en anden, fin subtil forbedring til iOS post-pc-funktionssæt. Du kan bemærke, at den "Andre" kapacitet, der vises i iTunes, ikke vises her, men i stedet beregnes for at blive inkluderet i det samlede "Brugte" rum.

Nogle af apps kan overraske dig, for eksempel viser den viste ordbog-app mere diskplads end Skype og alle de Angry Birds kombineret ... det er meget tekst.

Dette har eksisteret i iOS i et stykke tid nu, hvordan er det i ældre versioner af iOS på en iPhone:

Hvis du finder ud af, at du stort set ikke har ledige pladser, skal du tage dig tid til at følge nogle enkle tips til at frigøre plads på enhver iPhone, iPad eller iPod touch. Du vil være i stand til at genvinde meget af din kapacitet på meget lidt tid, og du kan blive overrasket over at lære bare hvor dit rum sammenlignes med det, du rent faktisk bruger.