Sådan finder du en mistet nøgle til en Roxio

Roxio er en division af Sonic Solutions, et firma, der producerer software, der hjælper folk med at oprette og administrere deres digitale medier. Roxios mest populære produkter inkluderer Roxio Creator, Roxio Video Capture, Roxio PhotoShow og Roxio RecordNow. Når du køber et produkt fra Roxio, får du en CD-nøgle, også kaldet serienummer. Der er måder at finde en manglende CD-nøgle på. Imidlertid vil Roxio ikke forsyne dig med en ny CD-nøgle.

Til software købt i en butik

Trin 1

Se på bagsiden af ​​cd-rom / dvd-rom juvelkassen. CD-nøglen skal være placeret der. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2

Se på mærkatet på cd / dvd-ærmet. CD-nøglen skal være der. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte til næste trin.

Log ind på din Roxio-konto på nedenstående link. Din CD-nøgle kan findes på din kontoside. Bemærk, at dette kræver, at du på et tidspunkt har registreret dit Roxio-produkt online.

For software købt online

Trin 1

Find den bekræftelses-e-mail, du modtog, da du købte og downloadede Roxio-softwaren Online. CD-nøglen findes i e-mailen. Hvis du ikke længere har e-mailen, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2

Klik på linket "Find min ordre" nedenfor.

Indtast dit ordrenummer og adgangskode eller din e-mail-adresse og det kreditkort, du brugte. CD-nøglen får du.