Sådan kommer du til niveau 50 let i "Dragon Ball Z: The Legacy of Goku 2"

"Dragon Ball Z Legacy of Goku 2" er et action-rollespil til Nintendo Game Boy Advance. Målet med spillet er at kæmpe og udjævne karakterer fra den populære tv-serie, når du søger efter de legendariske Dragonballs. Det kan være svært at nå niveau 50, da det kræver mange erfaringspoint. Der er dog nogle steder i spillet, du kan besøge for at få masser af erfaring og nemt nå niveau 50.

Følg dit kort og gå til de nordlige bjerge, før du har låst Goku op. Her finder du en barriere, som Goku skal bryde. På den anden side af hegnet er en dinosaur; du kan ramme dinosauren gennem hegnet og få en masse erfaring i processen. Gentag denne taktik for at få masser af erfaring og niveau hurtigt.

Gå tilbage til Ninja-slottet, hvor du kæmpede med General Tao under din søgen efter at finde Dragonballs. Ninjas vil fortsat dukke op i området, så fortsæt med at kæmpe for at samle oplevelsespointene. Selvom du ikke får en enorm mængde oplevelsespoint, vil du konsekvent modtage point, da fjenderne fortsætter med at gyde igen i dette område.

Gå til Snow Mountains og se efter et sort mærke i øverste, venstre hjørne. Stik væggen her, hvor den ser ud til at være lidt revnet for at afsløre en dinosaur. Besejr det og gør krav på oplevelsen. Besejre monstre udenfor, og vend tilbage til området, og gentag processen for at gøre det lettere.

Lås passagen op til krigsherrens domæne. Besøg tyvens hus, her finder du en boksesæk, og hver gang du stanser den, får du et oplevelsespoint. Fortsæt med at slå posen for masser af nem oplevelse. Denne teknik bruges bedst i de lavere niveauer.

Gentag processen med alle dine tegn for nemt at nå niveau 50.