Hvordan tilslutter jeg en Dell Latitude til et tv?

Dell Latitude er en familie af bærbare computere fremstillet af Dell Computer Corporation. Dell Latitude-familien inkluderer en S-video eller separat videoadapter, ofte kaldet en "Super Video" -adapter. S-Video bruger et mini-DIN-stik til at levere et videosignal fra Dell Latitude til ethvert fjernsyn med RCA-stikindgange og giver et signal af bedre kvalitet end en sammensat videoforbindelse. Du kan slutte en Dell Latitude til et fjernsyn med et S-videokabel til videodelen. For lyddelen er det nemmest at lytte til lyden gennem Dell Latitude-højttalere, da den bærbare computer og fjernsynet alligevel skal være tæt på hinanden.

Trin 1

Tilslut den ene ende af et S-Video-kabel til S-Video-stikket på bagsiden af ​​Latitude.

Trin 2

Tilslut den anden ende af S-Video-kablet til S-Video-indgangsstikket på fjernsynet.

Trin 3

Luk og sluk for Dell Latitude. Sørg for, at fjernsynet er tændt. Tænd for Dell Latitude for at se billedet på tv-skærmen i stedet for på den bærbare computer.

Klik på "Start" og "Kontrolpanel." Vælg "Juster skærmopløsning" under "Udseende og personalisering", hvis du vil justere billedets opløsning fra Latitude til fjernsynsapparatet. Klik på "OK", når du er færdig for at gemme dine ændringer.