OS X Yosemite Developer Preview 2 Udgivet af Apple

Apple har udgivet OS X Yosemite Developer Preview 2 til Mac-brugere, der kører OS X 10.10 beta-builds. Den nye build indeholder mange fejlrettelser, forbedringer af funktioner og tilføjelser til beta-udgivelsen af ​​OS X, og ankommer versionen som 14A261i. Den opdaterede build er tilgængelig til download via Mac App Store, og Mac-udviklere kan logge ind på Mac Dev Center for at finde en promo kode. De, der er registreret hos begge udviklerprogrammer fra Apple, finder også iOS 8 beta 2 til rådighed.


Disse tidligere OS X Yosemite Developer Preview-bygger er ufuldstændige og temmelig buggy, beregnet til udviklere at opbygge og opdatere applikationer og tjenester til. Installation af det på en primær Mac anbefales generelt ikke, medmindre Yosemite er installeret på en separat partition for at holde den væk fra den primære stabile OS X-version på computeren. Brugere kan også vælge at installere OS X 10.10 på et USB-drev eller andet eksternt volumen, hvis det ønskes.

Brugere, der er interesseret i at køre beta-builds fra den næste store version af Mac OS X-software, kan tilmelde sig det officielle OS X Yosemite beta-testprogram via Apple. Det første offentlige beta frø forventes at blive skubbet ud tidligt om sommeren.

OS X 10.10 Yosemite tilbyder en betydelig visuel revision af Mac-operativsystemet såvel som mange nye funktioner. Den endelige offentliggørelse af OS X Yosemite forventes i efteråret, muligvis sammen med iOS 8 og mange opdateringer til Apples hardware lineup.