Sådan hentes iPhone Apps til iPad

Nogle iOS-apps er kun til iPhone, men det betyder ikke, at du ikke kan downloade iPhone apps på en iPad og bruge dem på iPad også.

Mange iPad brugere vil hellere bruge den opskalede iPhone version af en app, der er beregnet til en anden skærm enhed end ingen version af appen overhovedet. Dette gælder for mange spil, messaging apps og sociale medier apps som Snapchat og Instagram, hvor iPhone eksklusive versioner af en app eksisterer, men med lidt knowhow kan du downloade og bruge iPhone appen på en iPad.

Denne vejledning beskriver, hvordan du downloader og installerer iPhone apps på en iPad ved hjælp af App Store i iOS.


Du skal naturligvis have en iPad og et Apple ID, for at dette kan fungere. Apple ID er påkrævet for at downloade enhver app fra iOS App Store.

Sådan hentes og installeres iPhone Apps på iPad

  1. Åbn App Store-appen på iPad
  2. Søg efter det appnavn, du vil downloade, som kun er iPhone, appen vises ikke endnu
  3. Tryk nu på knappen "Filtre" ved siden af ​​søgefeltet i App Store
  4. I søgefiltrerne skal du trykke på "Støtter" og vælge "Kun iPhone" fra valgmulighederne (standard er kun iPad)
  5. Den søgte iPhone-app skal vises på iPad App Store nu, tryk på download, køb eller "Get" -knappen for at hente iPhone-appen til iPad
  6. Gentag med andre apps ved hjælp af søgefunktionen "iPhone Only", hvis du vil downloade flere iPhone apps til iPad
  7. Gå tilbage til iPad-startskærmen for at finde den downloadede iPhone-app, brug den som normalt

I eksemplet her downloader vi iPhone-kun app "Snapchat" til en iPad. Det virker fint også på iPad, når det er downloadet, men appen er en skaleret version, da iPhone-appen er strakt for at passe på iPad-skærmen.

Husk at sætte "Support" -filteret tilbage til "iPad Only", når det er færdigt, så at iPad apps igen bliver fundet som standard.

Hvis du bare vil prøve det uden at holde noget på din iPad, skal du huske, at du kan stoppe og annullere en app-download i iOS til enhver tid ved at slette den, mens den stadig downloades. Eller du kan bare vente, indtil det er færdigt at downloade til iPad, og afinstaller derefter appen med det hurtige slette trick.

Dette er et godt trick til at downloade, installere og bruge iPhone apps på en iPad, men det er også nyttigt for situationer, hvor en iPhone-version af en app foretrækkes til iPad-versionen uanset årsagen. Så længe appen er tydelig for iPhone (eller iPad) kan du bruge dette trick til at downloade iPhone apps til iPad.

Bemærk, at når du bruger en iPhone-app på en iPad med en meget større skærm, vil du se, at appen er skaleret til at passe til iPad. Med skaleringen kommer nogle pixelation og nogle artefakter på billedkvaliteten, så forvent ikke en perfekt oplevelse eller en perfekt pasform. På trods af den visuelle ufuldkommenhed vil appen fungere fint, så nyd de iPhone apps på din iPad!