Sådan slipper du af Google Ads

Google Adsense er et gratis program, der gør det muligt for alle med et websted at vise reklamer på deres websted. Google hjælper annoncører ved at dirigere dem til det rigtige publikum, og Google hjælper webudgivere ved at betale dem et lille beløb, hver gang der klikkes på en annonce på deres webside. Efterhånden som Google Adsense bliver mere populær, dukker flere og flere reklamer op på Internettet. Dette kan være frustrerende for internetbrowsere. Heldigvis er der en enkel måde at slippe af med Google-annoncer.

Gå til http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html og download Mozilla Firefox. Mozilla Firefox er en gratis internetwebbrowser, der ligner Internet Explorer.

Gå til https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 for at downloade Adblock Plus, og klik på "Føj til Firefox." For enkelheds skyld skal du bruge din nyinstallerede Firefox til at navigere til det ovennævnte link.

Klik på "Installer nu" i feltet, der åbnes. Hvis feltet ikke automatisk åbnes, skal du muligvis klikke på "Tillad" i banneret, der vises øverst i webbrowseren.

Vælg det land, der er tættest på dig, og klik på "OK".

Genstart Firefox, når downloadet er gennemført.

Vælg "Værktøjer" i menuen øverst i Firefox-browseren. Klik derefter på "Adblock Plus-præferencer" i rullemenuen.

Klik på "Filtre" og vælg derefter "Tilføj filtre."

Skriv http: //.googlesyndication.com / ind i feltet, der vises. Klik derefter på "OK". Du har nu med succes slettet alle Google Adsense-annoncer.

Tips

Hvis du insisterer på at bruge Internet Explorer, kan du downloade IE7Pro på nedenstående link. IE7Pro ligner Adblock Plus. Mens det vil blokere de fleste internetannoncer, er det ikke specifikt indstillet til at blokere Adsense-annoncer.