Sådan bruges Windows Excel til udlejere

Fast ejendom kan være en fremragende investering, men hvis du skal være en succesrig udlejer, skal du spore alle udgifter. Hvis du sporer dine indtægter og udgifter nøjagtigt, vil det også gøre det lettere og mindre stressende at arkivere dine skatter. Heldigvis er Microsoft Excel et af de mest kraftfulde værktøjer, som udlejere har til deres rådighed. Dette populære og bredt tilgængelige regnearkprogram indeholder et antal værktøjer, som udlejere kan bruge til at holde styr på deres lejekontrakter og deres overskud.

Trin 1

Log på din computer, og åbn Microsoft Excel. Åbn et nyt regneark, og gem det på din harddisk.

Trin 2

Log ind på Microsofts websted, og download en fakturaskabelon (se Referencer). Du kan bruge denne skabelon til at oprette månedlige fakturaer for alle dine lejere. Brug af en skabelon giver dig også mulighed for at føre en elektronisk registrering af hver faktura, du sender.

Trin 3

Download en ejendomsskabelon fra Microsoft (se Referencer). Virksomheden tilbyder en række unikke skabeloner designet til at hjælpe udlejere med at spore deres ejendomsrelaterede udgifter såvel som deres lejekvitteringer.

Opdater oplysningerne i skabelonen, så de passer til dine egne behov. Tilføj eller fjern kolonner og rækker efter behov. De tilgængelige skabeloner fra Microsoft inkluderer almindelige udgiftskategorier, såsom ejendomsskat, forsyningsselskaber og pantbetalinger. Du kan tilføje rækker efter behov og fjerne de kategorier, du ikke har brug for.