Gratis ordspil til voksne

Uanset om det er krypterede ord, gåder, krydsord, gåder eller sjov med anagrammer, elsker mange voksne et godt ordspil. Hvis du står i køen i banken med din mobiltelefon eller bare vil have det sjovt ved at udskrive et par spil fra din computer på en pause på arbejdspladsen, tilbyder flere hjemmesider gratis ordspil, som voksne kan spille.

Word Fit

Dette websted indeholder daglige ordpuslespil på engelsk, fransk, spansk og svensk. Gåderne starter let mandag og øges derefter gradvist i sværhedsgrad i løbet af ugen. Deres krydsord kan udskrives, men brugere kan også aktivere dem til at spille online. Søg efter både udskrivbare og interaktive online udfyldninger, krydsord, krypteringssager og stiksave i menuen til venstre på hjemmesiden.

Chokbølge

Shockwave tilbyder en række online ordspil såvel som spil, der kan downloades. Ud over de typiske krydsord og ordsøgninger har dette websted spil som "Picturiffic", hvor brugerne prøver at gætte en mysteriesætning med hvert bogstav afsløret et ad gangen eller "Super Text Twist", hvor brugerne tager en sammenblanding gruppe bogstaver og prøv at stave så mange ord, som de kan, inden tiden er udløbet.

Spil

Tro mod sit navn har Games kun en sektion til ordspil med et nyt spil udgivet hver morgen. Spil tilbyder ordspil med spil-show-stil, bogstavelser og trivia-spil ud over krydsord og andre populære ordspil. Prøv "Bookworm", som får dig til at forbinde bogstaveligt bogstaver for at stave ord eller Games 'eget originale spil, "The Book of Treasures".

Problemstedet

Dette websted har også en hel sektion dedikeret til ordspil. De forventede krydsord, scrambles og hangman er her sammen med nye spil som "Telefon" eller "BlackBerry Game", som giver dig et fingerpeg og tal og beder dig om at finde ud af det hemmelige ord ved hjælp af en telefon eller dit BlackBerry mobile tastatur. "En af disse ting", hvor du gætter på hvilket underligt ord der ikke er et du kan finde i en ordbog, er et andet yndlingsordspil.

Gratis spil

Gratis spil har "Lexulous", et online "Scrabble" -spil sammen med "WordTris", et "Tetris" -spil, hvor bogstaver falder fra skærmen, og du skal stable dem for at skabe ord, mens du er på et ur. Hvis du leder efter en lille uddannelse med dit ordspil, kan du prøve "Vocabulate", som har til formål at øge dit ordforråd eller "AcroChallenge", som får dig til at kæmpe for sætninger fra akronymer.