Sådan udskrives et Avery-filmærke 05202

Avery fremstiller mange forskellige stilarter af etiketter, der varierer i former og størrelser. Udskrivning på disse etiketter er meget let, da Microsoft leverer gratis skabeloner til mange forskellige etiketter, der kan åbnes og redigeres med Microsoft Word. Hvis du ikke har Microsoft Word, kan du også åbne disse skabeloner i Open Office, som er en open source (gratis) tekstbehandlingspakke udviklet af Sun, der er kompatibel med Microsoft Office.

Trin 1

Download skabelonen 05202 fra Microsofts websted. Se referenceafsnittet for linket.

Trin 2

Dobbeltklik på den skabelonfil, der blev downloadet. Din standard tekstbehandler åbnes, og filen vises og klar til redigering.

Trin 3

Indtast de oplysninger, du vil have vist på hver enkelt etiket. Du vil se grå eller stiplede linjer, der angiver stedet på den side, hvor etiketten er placeret.

Trin 4

Anbring etiketarket i din printer. Se printerens manual for korrekt ilægningsinstruktioner, eller udskriv en testside for at afgøre, om siden skal indlæses med forsiden opad eller med forsiden nedad, og hvilken del af siden der skal indsættes først.

Klik på "File" og derefter "Print" fra din tekstbehandler. Klik på "Udskriv" i vinduet "Udskrivningsegenskaber" for at udskrive etiketten.