Tilføj illustrationer til et album eller en sanggruppe i iTunes

Du ved sikkert nu, at du kan få albumkunst fra iTunes via menuen Avanceret. Det vil udfylde de fleste manglende albumdæksler, men bands, der ikke sælger deres musik gennem iTunes eller musik downloadet fra Soundcloud og blogs, har ofte ingen billeder knyttet. I dette tilfælde kan du manuelt tilføje billeder til dig selv enten til et album eller en gruppe af sange:

  1. Find det påtænkte kunstværk ved hjælp af Google Images eller Bing Images søgning, generelt tilføjer et 'album'-suffiks til søgningen finder det, du leder efter øjeblikkeligt, gem det et sted som skrivebordet, så det er nemt at hente
  2. Start iTunes og vælg album eller gruppe af sange, du vil tilføje illustrationer til, højreklik på den gruppe og vælg "Få info"
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Artwork", og træk og slip billedbilledbilledet, du tidligere fandt på boksen
  4. Klik på "OK" for at behandle sangalbumværktøjet

Hvis du vil tilføje et enkelt kunstværk til en stor gruppe af sange eller album, er det nyttigt at bruge iTunes-søgefunktionen og derefter vælge alle. Du kan altid fjerne markeringen af ​​bestemte sange i en stor gruppe ved at holde kommandotasten nede og klikke manuelt på dem. Alt, hvad der ikke er valgt, opdateres ikke. Husk at tjekke Apples albumcover-kunstservere, før du går alene, simpelthen fordi det er lettere.

Ethvert tilføjet kunstværk synkroniseres med en iPhone, iPad eller iPod touch næste gang en sådan enhed er tilsluttet, og vises også som Dock-ikonet, hvis du erstatter det med DockArt.