Sådan synkroniseres en iPad med en Mac

Apple iPad, en tablet-computer, der kører på iOS-operativsystemet, giver brugerne mulighed for at tage deres filer, musik, data og applikationer med på vejen i stedet for en voluminøs bærbar computer. En bruger skal synkronisere enheden med en computer, der kører Apple iTunes-software for at overføre filer mellem computeren og tabletten. Macintosh-ejere kan gennemføre denne proces i et par enkle trin.

Trin 1

Tilslut iPad. Sæt den brede ende af iPad-kablet i stikporten i bunden af ​​tabletenheden. tryk fast, men forsigtigt, indtil kablet er på plads. Sæt den smalle ende i USB-porten på Mac-computeren.

Trin 2

Start iTunes. Ifølge Apple skal iTunes automatisk starte, når det registrerer en tilsluttet iPad. Hvis iTunes ikke starter, skal du finde iTunes-ikonet, der ligner en musiknote inde i en cirkel, i docken nederst på skærmen. Klik på den en gang. Ikonet begynder at hoppe, når applikationen åbnes.

Trin 3

Vælg de emner, der skal synkroniseres. iTunes kan synkronisere en bred vifte af oplysninger med en iPad, og iTunes-standardindstillingerne gør det muligt for applikationen at synkronisere al musik, podcasts, film, tv-udsendelser og applikationer indeholdt i iTunes med iPad. For at vælge yderligere indhold, inklusive kontakter, fotos og videoer, der ikke allerede er i iTunes, skal du klikke på iPad-ikonet i venstre kolonne i iTunes-vinduet og vælge det ønskede indhold fra iPad-vinduet "Info".

Synkroniser. Hvis iPad-oversigtsvinduet ikke allerede vises i iTunes, skal du klikke på iPad-ikonet i venstre kolonne og derefter klikke på "Oversigt" øverst i iTunes-applikationen. En "Sync" -knap vises i den nederste del af iTunes-vinduet; Klik på den.