Sådan spiller du Diablo 2 uden cd

Diablo II, lavet af Blizzard Entertainment, er et fantasy-fangehul-rollespil, hvor spillerne bliver en helt ved at dræbe dæmoner og monstre, rejse fra kontinent til kontinent, indtil de når og dræber Diablo, dæmonens herre over terror. Tidligere krævede dette spil, at du spillede med cd'en, selvom du gennemførte den fulde installation. Men med den nyeste 1.12 patch udgivet af Blizzard, kan afspillere nu spille uden en CD.

Installer Diablo II som du normalt ville. Du har mulighed for kun at installere singleplayer, delvis installation eller fuld installation.

Gå til Diablo II-webstedet og download patch 1.12 (se afsnittet Ressourcer). Den officielle patch udgivet af Blizzard Entertainment er en nøglekomponent, der gør det muligt for dig at spille uden cd'en.

Installer patch 1.12 ved at dobbeltklikke på filen for at udpakke dens indhold. Sørg for, at det installeres i Diablo II-spilmappen, når det beder om at indstille installationsstien.

Indsæt Diablo II installations-cd'en, og åbn den ved at højreklikke og trykke på "Explore", når den er monteret på dit cd-drev. Dette afslører alt dets indhold, herunder dets MPQ-filer. Gentag denne proces for Diablo II-afspilnings-cd'en.

Træk og slip alle MPQ-filer i Diablo II-biblioteket på din computer. Hvis du udførte en fuld installation tidligere, behøver du kun kopiere D2Music.MPQ fra afspilnings-cd'en. Når du er færdig med at kopiere alle MPQ-filerne, kan du afspille Diablo II uden en CD.