Sådan laver du dine egne CD-indsatser

Du kan få din egen-genererede CD til at se mere professionel ud med et juvelkasseindsats. CD-sagsindsatser giver information om indholdet af CD'en, såsom navnet og placeringen af ​​hvert lydspor eller sang. Heldigvis er der skabeloner online, som du kan downloade og bruge til at lave dine egne cd-juvelkasser. Nogle af disse skabeloner er tilgængelige gratis.

Trin 1

Besøg et websted, der tilbyder cd-skabeloner. Nogle af disse websteder inkluderer Microsoft.com, HP.com og CDStomper.com (se Ressourcer).

Trin 2

Vælg et design til din juveletui. For eksempel kan du vælge en af ​​to farver på HP.com eller vælge mellem 7 designs på CDStomper. Klik på "Download" for at gemme skabelonen på din computer.

Trin 3

Dobbeltklik på den fil, du lige har downloadet. Filer fra Microsoft og CDStomper åbnes i Microsoft Word. HPs skabeloner findes i PDF-filer.

Trin 4

Rediger skabelonerne, hvis det er muligt. Klik i felterne for cd-indsættene, og skriv navnene på sangene på din cd. Hvis du ønsker at tilføje et billede, skal du klikke på "Indsæt" på værktøjslinjen, fremhæve "Billede", vælge "Fra fil" i undermenuen og navigere til det billede, du ønsker på indsatsen. Du kan også vælge "Clip Art" fra undermenuen, hvis du hellere vil bruge et af Microsofts billeder. Bemærk, at du ikke kan redigere HPs PDF-skabeloner.

Læg et ark papir i printerbakken, og udskriv indsatsen. HP foreslår, at du bruger tungt papir. Skær indsatsen ud af siden. Brug en smørkniv til at score foldelinierne, så du nemt kan folde CD-indsatsen. Hvis du bruger en PDF-skabelon, kan du skrive oplysningerne på indsatsen efter udskrivning.