Sådan finder du glemte adgangskoder

De fleste mennesker har mistet adgangskoder til websteder på et eller andet tidspunkt. Websteder, der kræver en registrering, kræver typisk, at brugerne opretter et brugernavn og en adgangskode. Hvis adgangskoden mistes, får brugeren ikke adgang til hjemmesiden. Dette er når det bliver nødvendigt at gendanne et mistet kodeord. Heldigvis er der flere måder at finde en mistet adgangskode på. De fleste kan nemt gendannes, men nogle gange kan mistede adgangskoder være vanskelige at afdække.

Find mistede adgangskoder, der blev gemt i en Flock- eller Firefox-browser. Klik på "Flock" eller "Firefox", og klik derefter på "Indstillinger". Når du er på siden Indstillinger, skal du klikke på sikkerhedsfanen. Klik på "Gemte adgangskoder" i sektionen "Adgangskoder". Når dette er gjort, vises alle adgangskoder, der er gemt under browseren. Rul ned, find det pågældende websted, og adgangskoden vil være der.

Find en glemt adgangskode på et websted ved at klikke på "Glemt min adgangskode." De fleste websteder beder om nogle oplysninger for at bestemme gyldigheden af ​​anmodningen. Derefter sender de dig en e-mail med det mistede kodeord.

Gendan et mistet kodeord ved at tale med en kundeservicemedarbejder, hvis du ikke kan gendanne adgangskoden online. Nogle adgangskoder skal nulstilles i virksomhedens hovedkvarter. Find telefonnummeret til kundeservice på virksomhedens websted.

Optag adgangskoder et let at finde sted for at undgå at miste dem i fremtiden. Dette kan være så simpelt som en lille notesbog, der opbevares i en skrivebordsskuffe. Skriftlig sikkerhedskopiering sikrer, at du ikke mister dine adgangskoder.

Gem alle adgangskoder, når du registrerer dig på nye websteder. Mange computerbrowsere giver dig en prompt, der spørger, om du vil gemme adgangskoden. Gem adgangskoden, så den kan hentes, hvis den går tabt senere.

Tips

Brug adgangskoder, der er lette at huske, men af ​​sikkerhedsmæssige årsager skal du kombinere bogstaver og tal i adgangskoder.