Sådan repareres Cracked XBox 360 Disc

Elementer, du har brug for

  • Blød, fnugfri klud

  • Kamels hårbørste

  • Dobbeltlagsvæv

  • Almindelig tandpasta

  • Ren, blød klud

  • Sanitizer

Disken, der går ind i en Xbox 360, er lige så tilbøjelig til at blive beskadiget som en konventionel DVD. Revner kan være forårsaget af forkert håndtering, en ulykke eller drevet i Xbox 360 fungerer forkert på disken. Udskiftning af disken kan være et dyrt forslag, så det kan være bedre at reparere disken, så den fortsat kan bruges i Xbox 360.

Sådan repareres Cracked XBox 360 Disc

Læg den bløde, fnugfri klud ned. Læg den revnede Xbox 360-disk ned på kluden med forsiden nedad. Dette er, så den revnede side kan ses.

Blæs støv af den eksponerede side af den revnede Xbox 360-disk med kamelens hårbørste.

Sådan repareres Cracked XBox 360 Disc

Klem noget tandpasta ud af røret og på dobbeltlagsvævet. Gnid forsigtigt vævet på den eksponerede side af den revnede Xbox 360-disk.

Fortsæt med at tilføje tandpasta til vævet og gnid det på disken, indtil disken er helt dækket af et tyndt lag tandpasta.

tdisc, txbox, lag, tcracked, xbox, side, hold, fnugfri, hår, reparation, forsigtigt, ser ud, twarm, gnidning, konsol

Løft disken i den ene hånd og gnid to fingre med den anden hånd på disken i en fast op- og nedadgående bevægelse. Gnid alle dele af disken på denne måde, indtil tandpastaen ser glat ud overalt.

Sådan repareres Cracked XBox 360 Disc

Kør varmt vand i vasken. Tag disken ned til vasken, og hold den under det varme vand med den ene hånd, mens du gnider disken fast med to fingre på den anden hånd i opad- og nedadgående bevægelse. Gnid skiven, indtil tandpastelaget ser jævnt ud.

Tag disken ud under det varme vand, og sluk for vandet. Tag en blød, ren klud og tør forsigtigt disken af ​​uden at røre ved den med fingrene.

Sådan repareres Cracked XBox 360 Disc

Spray desinfektionsmiddel på den side af skiven, hvor tandpastaen er påført. Gnid desinfektionsmidlet ind i disken ved hjælp af dobbeltlagsvævet og to fingre på den ene hånd i en fast op og ned gnidningsbevægelse. Lad disken tørre.

Tips

Opsætning af Xbox 360-konsollen, så den sidder vandret, kan hjælpe med at forhindre, at disken er inde i at udvikle en revne i den.

At holde Xbox 360-konsollen kold kan hjælpe med at forhindre, at diskdrevet bliver så varmt, at det beskadiger disken inde i det. Hold konsollen kølig ved at køre den i et køligt miljø, have en blæser, der blæser kølig luft på den og kun køre konsollen i korte perioder.

Advarsler

Xbox 360-disken er sammensat af et materiale, der udvikler skarpe kanter, når det går i stykker. En reparation kan være midlertidig og få disken til at gå i stykker igen. Dette kan føre til alvorlige skader inde i Xbox 360 og kan annullere garantien, hvis den tages til reparation hos en autoriseret forhandler eller Microsoft.