Sådan finder du virksomhedens SIC-koder

Standard Industrial Classification, eller SIC, organiserer forretningssteder i specifikke segmenter og underkategorier, som virksomhederne kan identificeres med, analyseres eller sammenlignes med. Brug af SIC-koder gør det muligt at lokalisere virksomheder ved hjælp af deres unikke numeriske identiteter tildelt i henhold til branchetyper. For små virksomheder er SIC-koder nyttige, når de søger at bruge specificerede branchebeskrivelser til at identificere kontrakter fra offentlige institutioner.

Forståelse af SIC-koder

SIC-koder begynder ideelt med divisioner, der forgrener sig til større grupper, udpeget med to cifre. Disse opdeles yderligere i industrigrupper - tre cifre - før de endelig opdelt i brancheniveauet på fire cifre. Divisioner repræsenterer de største segmenter af virksomhedsklassifikationer, idet brancheniveauet repræsenterer klassificeringernes længste punkter. At finde SIC-koder indebærer brug af nøgleord til at søge på nettet. Nogle nyttige links inkluderer US Census Bureau og Hoovers Online Business Network.

Forskellig fra NAICS

Det nordamerikanske industriklassifikationssystem, eller NAICS, blev afsløret i 1997 som reaktion på bekymring over manglende evne til SIC-koder til at holde trit med skiftende tendenser. Regeringsorganer opgav efterfølgende SIC-koder til fordel for NAICS. Præferencen for NAICS blev tilskyndet af evnen til dens længere sekscifrede kode til at dække et højere antal sektorer og undersektorer. Ikke desto mindre fortsætter SIC-koder og NAICS ved at eksistere side om side, da de tjener det samme formål med at differentiere og gruppere virksomheder.