Loyalitet: 77% af iPhone-ejerne vil købe en anden iPhone - kun 20% af Android-ejere ville købe en anden Android

CNN Money offentliggjorde resultaterne af en forbrugerundersøgelse, der har nogle virkelig interessante fakta om iPhone og AT & T. Den mest fantastiske påstand er den procentdel af mennesker, der er engagerede og loyale over for iPhone versus dem, der ejer Androids. Her er de vigtige tal:

  • 77% af iPhone-ejere siger, at de vil købe en anden iPhone
  • Kun 20% af Android-kunderne siger, at de vil købe en anden Android-telefon
  • 73% af iPhone-brugere er meget tilfredse med AT & T's service
  • 69% af de overordnede smartphone-brugere siger, at de er tilfredse med deres mobiludbyder
  • Telefonejere betaler $ 12 / mo mere til service end den gennemsnitlige smartphone-bruger
  • iPhone er værd at 1, 8 mia. dollars i salget til AT & T i år og vil generere 9 mia. dollars i omsætningen for udbyderen i løbet af de næste fem år

Det er klart, at iPhone er en kontantko til AT & T, selvom det også er tungere vedligeholdelse, fordi brugerne øgede datakonsumtionen. AT & T får en masse vokale klager over deres service, men undersøgelsen viser, at på trods af det vokale mindretals elendighed er flere iPhone-brugere tilfredse, end smartphone-brugere er overordnet hos enhver mobiludbyder.

Hvordan virker dette for de andre udbydere? Ifølge artiklen "Verizon har regret at vende Apple væk i de sidste tre år", hvilket ikke er overraskende i betragtning af den enorme mængde indtægter og loyalitet, som enheden inspirerer. Nu, hvorvidt Verizon får iPhone, er det endnu at se, men man kan vædde på, at alle kæmper for chancen, og AT & T kæmper for at forny eksklusivitet.

Jeg ville utvivlsomt købe en anden iPhone og anbefale dem til nogen, jeg har brugt flere Android-enheder, og jeg ville endda overveje dem den næstbedste smartphone, men i betragtning af valget mellem de to enheder vil jeg altid vælge en iPhone - brugeren oplevelsen er bare så meget bedre, og iPhone er bare godt, køligere.

Du kan læse mere på CNN Money.