Sådan installeres / opgraderes iOS 7 manuelt med IPSW

Den enkleste måde at installere iOS 7 på er med OTA-opdatering tilgængelig i Indstillinger direkte på enheden, men det virker ikke altid for alle, især lige nu, da Apples servere er overbelastede. Også mange brugere, der forsøger at bruge OTA-opdateringen, støder på en irriterende fejl, der siger "Denne opdatering kan ikke installeres, fordi den kræver mindst 3, 1 GB lagerplads." Eller en fejlmeddelelse "Software Update failed", når du forsøger at downloade opdateringen. En alternativ løsning, der helt sikkert virker og undgår fejl eller fejl, er at opdatere til iOS 7 manuelt ved hjælp af firmwarefiler (IPSW). Denne metode kræver brug af iTunes og en computer, og selvom det måske lyder kompliceret, er det virkelig ikke.

Denne specifikke vejledning opdaterer en iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 7. Den udfører ikke en ren installation eller en gendannelse. Den opdaterer simpelthen den eksisterende iOS 6-version til den nye version af iOS 7.

Installation / opdatering til iOS 7 manuelt med IPSW

Sikkerhedskopier din iOS-enhed til iTunes, iCloud eller begge dele, før du fortsætter! Hvis du vil være grundig, skal du følge vores iOS 7 forberedelsesvejledning før du begynder.

  • Download iOS 7 IPSW-filer til din iPhone, iPad eller iPod touch fra denne liste, filerne kommer fra Apple, gem den .ipsw et sted let at finde som skrivebordet
  • Få iTunes 11.1 til Mac OS X eller Windows og installer det
  • Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med USB, og start iTunes
  • Vælg enheden i iTunes og gå til "Oversigt" fanen
  • Mulighed + Klik på "Check for Update" for Mac-brugere, Alt + Klik for Windows-brugere (eller Skift + Klik for ældre iTunes-versioner)
  • Find den IPSW, du downloadede i trin 1, og vælg den
  • iTunes vil pop-up en advarsel siger, at enheden vil blive opdateret til iOS 7.0 og verificere hos Apple, vælg "Update"
  • Lad iTunes afslutte installationen, iPhone / iPad / iPod touch genstarter automatisk, når den er færdig

Det er det, du bliver i gang med iOS 7 på ingen tid.