Sådan bliver du en chatven med en amerikansk soldat

Mens soldater er oversøiske og beskytter Amerikas frihed, vil nogle mennesker derhjemme gøre den tid lidt glattere. En måde at vise tropper din påskønnelse for deres service er ved at sende dem breve, kort eller plejepakker fyldt med godbidder og vellykkede ønsker fra USA. For at blive en chat-ven, også kendt som en pen-ven, skal du tilmelde dig på et eller et antal websteder for at 'adoptere' en solider eller sømand eller en hel enhed.

Trin 1

Tilmeld dig et websted dedikeret til at forbinde folk derhjemme til soldater og søfolk i udlandet. Tre websteder, der tilbyder denne service, inkluderer Adopt a Platoon, Any Soldier og Operation Military Pride. Når du har tilmeldt dig, vil disse sider enten matche dig med en soldat eller sømand, du kan kontakte, eller du kan vælge en servicemedlem chat-ven til at kommunikere med via e-mail eller traditionel mail.

Trin 2

Send et brev eller en pakke til din chat-ven så ofte som organisationen har angivet. For eksempel kræver Adopt a Platoon, at du sender et kort eller brev til din ven mindst en gang om ugen. Du vil opdage, at vedtagelse af en chatvenner er som at få en ny ven, og du kan måske finde dig selv at skrive mere end et brev eller e-mail om ugen.

Dediker tid til at sende din chat-ven brev og pleje pakker hjemmefra, som du ville til en anden ven. Hvis du begynder at sende breve, kan dit servicemedlems chatkammerat begynde at se frem til kommunikation fra USA, især hvis de ikke har mange familiemedlemmer derhjemme.