Download iMessages til Mac Beta lige nu

Meddelelser er den nye nye iChat-udskiftning, der kommer til Mac OS X 10.8 Mountain Lion, den giver de samme ubegrænsede messaging-funktioner, som iPhone-, iPod touch- og iPad-brugere har lige nu, men bringer dette ret til Mac-skrivebordet. Med Beskeder kan du sende billeder, videoer, vedhæftede filer, kontakter, steder og meget mere uden SMS- eller MMS-gebyrer, og du kan starte en FaceTime-videochat med et klik på en knap.

Mens OS X Mountain Lion's udgivelsesdato er i sommer, behøver du ikke vente på at downloade Beskeder til Mac, du kan få fat i en fuldt funktionel beta gratis nu.

  • Få beskeder Beta direkte fra Apple her

Meddelelser vil i sidste instans erstatte iChat, men alle iChat-tjenester og protokolstøtte fortsætter med at fungere på samme måde. Du kan stadig bruge iChat-konti, AIM, Yahoo Messenger, Google Talk, Jabber og FaceBook.

Hvad venter du på? Tag beskeder til Mac beta i dag. Hvis du er en udvikler og planlægger at downloade OS X Mountain Lion Developer Preview, er Messages allerede bundtet, og du behøver ikke at få det separat. Kompatibilitet synes at være begrænset til OS X 10.7 Lion eller senere, så tidligere versioner af Mac OS X bliver nødt til at opdatere for at bruge den nye messaging-klient.