5 af de værste ting om iPhone 6 Plus

IPhone 6 Plus er let den bedste smartphone jeg har haft, og jeg vil meget anbefale det til nogen af ​​en række forskellige grunde, især den vidunderlige skærm og den fantastiske batterilevetid. Mens der er masser at rave om, kan det være nyttigt for andre, der tænker på at tage en købsbeslutning, også at dele det, der ikke kan lide. Så efter at have brugt iPhone Plus i et par måneder, her er nogle af mine uventede fund og tanker om den største iPhone nogensinde lavet.

1: Den enorme skærm spoler dig

Når du først får en iPhone 6 Plus, føles det enorm, i det mindste hvis du kommer fra en tidligere iPhone-model. Den følelse går væk i løbet af få korte dage, efterhånden som du bliver vant til den vidunderligt store skærm, men det har den uheldige bivirkning ved at lave enhver anden iPhone (eller anden smartphone) uden en tilsvarende 5, 5 "skærm, der virker uacceptabelt lille, hvis den ikke er helt uanstændig. Du henter din gamle iPhone 5S eller iPhone 4 og griner højt og undrer dig over, hvordan i verden du muligvis brugte noget så lille. Det bliver hurtigt svært at forestille sig at gå fra en iPhone Plus til noget mindre i fremtiden. Skærmstørrelsen er så stor, når du er vant til det. Er dette virkelig et problem eller noget ikke at lide? Tiden vil fortælle, men for nu ikke forvente at finde en anden enhed med en mindre skærmstørrelse passende igen.

(Det er en iPhone 4S med en 3, 5 "skærm ved siden af ​​en iPhone 6 Plus med en 5, 5" skærm, det ser endnu mere dumt ud)

2: Du vil stoppe med at bruge en iPad

Dette er en meget uventet bivirkning ved at få den store skærm iPhone 6 Plus; Jeg stoppede med at bruge min iPad, helt. Jeg antager, at iPhone Plus-skærmen er let stor nok til at erstatte det, jeg gjorde på iPad, men iPad føles bare tungt, klumpet, langsomt og ... unødvendigt. Indrømmet, dette er en iPad 4, som i grunden er en gammel teknologisk relikvie på dette tidspunkt, så de med en helt ny iPad Air 2 har måske ikke den samme oplevelse. Uanset om det er svært at forestille sig at have en iPad igen. Hvis jeg skal gøre noget seriøst, at iPhone Plus ikke kan gøre, og der er masser, går jeg til min Mac. Dette betyder også alle spil du spillede på iPad (* hoste * Clash of Clans * hoste *) vil blive forladt, hvilket kunne ses som en god ting.

Er dette en universel oplevelse? Sandsynligvis ikke, men jeg har hørt lignende følelser fra en bemærkelsesværdig mængde af andre iPhone Plus ejere, hvor en iPad går ubrugt, mens iPhone og Mac får meget mere brug.

3: Aluminiumet er så glat, det er glat

De rullede kanter og poleret aluminium på iPhone 6-serien er så utroligt raffinerede og glatte, at det bliver glat. Det er lidt svært at forklare, medmindre du har mærket en og brugt det i et stykke tid, og selv om det føles godt i hænderne, er en bivirkning, at den let glider fra usikrede lommer og lige ud af stoffladerne som en sofa eller omgang. Første gang, min iPhone 6 Plus blev droppet, havde den slidt ud af min bukselomme mens du sad og faldt 2 'eller så på betonen. Det overlevede med et par scuffs, men ingen kan lide følelsen af ​​en faldet telefon. Forvent ikke en bananskal eller noget, men det er den mest glatte og glatte iPhone, jeg har følt.

Som et resultat vil du næsten helt sikkert bruge en sag med iPhone 6 Plus (og måske også iPhone 6), fordi det ikke blot beskytter enheden fra en dråbe, men det gør det også, at apparatet føles betydeligt mindre glat. Nu fører det til den næste ting ....

4: Hvor er de gode tilfælde til iPhone 6 Plus?

Jeg har endnu ikke fundet en sag til iPhone 6 Plus, der er rigtig god. Dette skyldes sandsynligvis størrelsen på enheder, hvor en stor klumpet sag er latterligt, og mange af de slankere tilfælde giver ikke tilstrækkelig beskyttelse, som efterlader store dele af telefonen ubeskyttet. Mange iPhone-ejere som de officielle Apple Leather-tasker, der føles dejlige at røre ved, men læderet kan scuff nemt og for $ 49, synes det ikke at være så beskyttende som en god silikone eller plastik skal være. For dem der undrer mig, bruger jeg for tiden en generisk plastikcase på $ 10 fundet på Amazon , det gør jobbet, men det vil ikke vinde nogen priser.

Dette vil utvivlsomt ændre sig, da flere producenter opretter og forfiner slanke tilfælde til iPhone 6 Plus, men i mellemtiden er det lidt frustrerende.

5: iOS 8 & IOS 8.1 er virkelig Buggy

Lad os blot angive det åbenlyse; iOS 8 og iOS 8.1 er buggy. Min iPhone 6 Plus styrter fuldstændigt og genstarter tilfældigt. Det er ligegyldigt hvad jeg laver, det kan være alting fra at ringe, være midt i et telefonopkald og derefter forsøge at gøre noget andet i telefonen, eller med regelmæssighed at åbne multitasking-appen switcher (hvor du afslutter apps). Boom, en sort skærm med et  Apple logo. Det er lidt af en regelmæssig ting, som regel sker nogle gange om ugen, givet jeg bruger min iPhone meget, så den gennemsnitlige person må muligvis ikke opleve dette.

En iPhone, der genstarter sig tilfældigt, er praktisk taget uhørt i verden af ​​typisk meget stabile offentlige iOS-udgivelser, hvilket nok er, hvorfor det føles så ejendommeligt at have sådan en buggy crash-udsat telefon, der ikke kører en iOS-betaversion. Opdateringer til iOS ventes med spænding og vil næsten helt sikkert løse disse problemer.

For det er det værd, et lignende problem fik for nylig presset på MacRumors, men det var relateret til iPhone 6 i 128 GB. Mine er dog en 64GB model. Uanset hvilke enheder der er påvirket, er jeg overbevist om, at det bliver løst med en kommende iOS-opdatering.

De Ikke-Problemer

Da iPhone Plus først debuterede, var der masser af spørgsmål om anvendelighed og hvordan det rent faktisk ville fungere i regelmæssig brug. Nogle af disse spørgsmål, og mine svar er som følger:

  • Er det rimeligt at bære en stor telefon hele dagen? Ja, du vil hurtigt glemme, at det er en "stor telefon"
  • Er det for stort? Nej, men for nogle mennesker, der kunne være en ja, personlig præference
  • Kan du bruge den ene hånd? Ja, selvom det er lidt anderledes, og du vil holde det anderledes end du gjorde med en mini iPhone. Reachability kan hjælpe, hvis du er forpligtet til at håndtere en hånd
  • Skal der være en kæmpe udbulning i lommen? Nej, det er virkelig ret tyndt
  • Er det ubehageligt i bukser eller en jakkelomme? Nej, det passer fint i rimeligt monterede bukser, og du vil ikke mærke det i en jakkepakke eller brystlomme. Hvis du kun har meget stramme bukser eller har små lommer, kan oplevelsen være anderledes
  • Bøjer det sig, hvis du ikke forsøger at bøje det? Sikkert ikke. Min iPhone Plus er ikke bøjet, men jeg har ikke forsøgt at bøje den
  • Skal du ligne en stor doofus med en stor klovnelefon? Nej, medmindre du er en stor doofus i en stor klovnedragt

Alvorligt er dette en god telefon. Få en sag for det, og opdater iOS, når nye versioner kommer ud. Du vil ikke finde en bedre iPhone, hvis du leder efter en stor skærm og en god batterilevetid, der rent faktisk varer hele dagen.

Fik du en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus? Hvad synes du om det? Lad os vide i kommentarerne.