OS X Yosemite 10.10.3 Beta 6 Tilgængelig nu til test

Apple har udgivet den sjette beta version af OS X Yosemite 10.10.3. Den nye bygning ankommer som 14D127a og er tilgængelig for dem, der deltager i Public Beta testprogrammet og brugere, der er registreret som Mac Developer.


Brugere, der er berettiget til at modtage OS X Update Seed, finder den downloadning, der nu er tilgængelig via Mac App Store, tilgængelig fra Apple-menuen. Installation af opdateringen kræver en genstart. Alle brugere skal sikkerhedskopiere deres Mac'er, før de forsøger at installere operativsystemopdateringer, endsige beta-software.

OS X 10.10.3 Yosemite understreger for det meste Photos-appen, som erstatter iPhoto på Mac. Den nye Fotos-app ligner den, der vises i iOS, og tilbyder en flydende miniaturebaseret tilgang til browsing og administration af fotobiblioteker. Photos app tilbyder tie-ins til iCloud Photo Library, med automatisk synkronisering mellem en Mac og en iPhone eller andre iOS-enheder.

Andre funktioner forbedringer og fejlrettelser skal også medtages i OS X 10.10.3, selvom de fleste andre funktionsrelaterede ændringer er forholdsvis små, der vedrører ting som Emoji-ikoner og understøttelse af Google-to-trins-autentificering. Den endelige liste over fejl, der skal behandles i opdateringen, er stadig at se, men mange beta-brugere rapporterer anekdotisk, den nye udgivelse fungerer godt.

En offentlig udgivelsesdato er ikke kendt for OS X 10.10.3, men en sjette beta-bygning kan tyde på, at en endelig version nærmer sig snart. For nuværende er den seneste offentligt tilgængelige version af Mac-systemsoftwaren OS X 10.10.2.