Sådan oprettes en virtuel verden

Virtuelle verdener giver os mulighed for at skabe online-avatarer og komme ind i lande med fantasi og fantasi. Selvom vi kan nyde andres kreationer, kan vi også oprette vores egne ved at deltage i websteder som Second Life. Du kan øve dine færdigheder med et gratis medlemskab, før du opgraderer til det betalte abonnement for at udvikle din oprettelse.

Udforsk Help Island, som er din startplacering. Øv dig med at kontrollere din avatar for at blive ekspert i grænsefladen. Få adgang til hjælp (F1) efter behov. Når du er klar, skal du klikke på et af "Teleport" -linkene for at komme ind i hovedverdenen og udvikle byggefærdigheder.

Klik på knappen Kort nederst til højre. Verdenskortet vises. Brug søgefunktionen til at se efter "Sandkasse", hvor du kan øve dig på at bygge. Vælg den fundne placering, og klik på Teleport-knappen for at gå derhen.

Højreklik på et tomt område på jorden, indtil en radial vises. Klik på "Opret" for at få vist værktøjsdialogen. Vælg en form, kaldet en "prim", og klik på jorden for at få den til at vises. Øv dig på at ændre størrelse, strukturere og samle primer for at skabe genstande som huse og møbler. Du finder også forudbyggede objekter ved at klikke på knappen Beholdning.

Opgrader til Premium-medlemskab, når du er klar til at skabe din verden. Du betaler et månedligt gebyr, som giver dig et ugentligt stipendium i Lindens, den lokale valuta. Du kan nu købe op til 512 kvadratmeter jord for at starte din verden. (Du kan også købe større partier, men dette koster et ekstra månedligt gebyr.)

Kig efter passende land ved at klikke på knappen Søg i midten for at få vist dialogboksen Søg. Klik derefter på fanen Land. De øverste venstre drop-bokse skal sige "Alle typer" og "PG & Moden". Klik på en afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet Pris og derefter 512 i afkrydsningsfeltet.

Klik på afkrydsningsfeltet Område, og indtast 500 i feltet Område. Klik på knappen Søg for at få en liste over matchende land. Klik på Områdeoverskrift for at sortere efter overskrift. Du leder efter jord, der er 512 kvadratmeter stort og koster 512 Lindens.

Klik på en landtitel for at vælge den og derefter på "Teleport" -knappen for at gå der. Undersøg landet ved at højreklikke på et hvilket som helst tomt område og vælge "Om land." Sørg for at klikke på fanen Pagt for at se, om der er nogen begrænsninger. Hvis jorden er egnet, skal du opbygge din virtuelle verden der ved at højreklikke på jorden og vælge "Køb jord" fra det radiale. Beløbet trækkes fra din indkomst.

Rediger landet efter behov ved at højreklikke på jorden og vælge "Rediger terræn". Hæv og sænk landskabet efter behov.

Føj objekter til landet ved at trække dem fra din beholdning eller ved at bygge dem ved hjælp af teknikker, du har lært i sandkassen. Du kan tilføje så mange objekter efter behov, så længe du ikke overskrider grænsen for 117 prim. (Større jord giver dig flere primer.)

Køb genopbyggede genstande fra forskellige butikker, hvis du ikke har lyst til at bygge dine egne. Klik på knappen "Søg" og fanen "Steder" i søgedialogen. Skriv det, du har brug for, i tekstboksen, f.eks. "Huse" eller "møbler", og klik på knappen "Søg". En liste over butikker vises. Klik på en butik for at vælge den, og klik derefter på knappen "Teleport" for at gå derhen.