Hvilket udstyr har jeg brug for til Skype?

Skype er en tjeneste, der giver brugerne mulighed for at gennemføre internetbaserede opkald. Skype kan bruges til at kalde computer til computer og også fastnet og mobiltelefoner. Skype bruges med personlige computere, men der findes en mobil version af Skype til mobiltelefoner.

Hent

Download softwaren på "skype.com". Skype er tilgængeligt til Mac OS X, Windows og Linux. Skype er også tilgængelig til Sony PSP.

Gratis service

Du behøver ikke købe Skype-kredit for at foretage computer-til-computer-opkald. Med denne metode kan du foretage tale- og videoopkald og bruge instant messaging.

Betalte tjenester

Hvis du ønsker at foretage opkald til fastnet eller mobiltelefoner, skal du købe Skype-kredit. Skype-kredit er tilgængelig i månedlige og årlige abonnementer og betaler også, mens du går.

Grundlæggende hardware

For at afslutte et Skype-opkald har du brug for en mikrofon og en højttaler. De fleste computere inkluderer en mikrofon og højttaler. Du kan købe mere avancerede mikrofoner og højttalere for at forbedre din opkaldskvalitet. Du kan også købe et headset med en mikrofon for bedre kvalitet.

Avanceret hardware

Skype producerer også specielle telefoner, der er designet til at arbejde sammen med tjenesten. Nogle telefoner giver dig mulighed for at bruge Skype ud over din fastnettjeneste, mens andre skal tilsluttes computeren.