Sådan styrkes en FM-sender

De fleste mennesker bruger FM-sendere til at forbinde deres personlige lydenheder til deres køretøjer; dybest set sender lydenheden en bestemt FM-frekvens, og køretøjets radio henter den ved at stille ind. Din musik afspilles derefter trådløst, mens du kører. Lydkvaliteten er normalt ret kornet og forvrænget på grund af det dårlige frekvensområde for de fleste enheder; boost transmission og forbedre lydkvaliteten ved at lodde en kobbertrådantenne på det interne elektronikkort.

Trin 1

Åbn FM-transmitterhuset ved at skrue bagpanelet af og forsigtigt fjerne det. Du kan finde bagpanelskruerne inde i batterikammeret, så fjern blot batteridækslet ved at klikke på det, og træk dækslet væk. Fjern batterierne (der skal være to) og se på hulrummet, hvor de var for eventuelle små skruer. Løsn disse skruer med en skruetrækker, og træk bagpanelet af. Vær ekstra forsigtig med at trække panelet af, fordi den indvendige elektronik stadig er forbundet med et par ledninger; undgå at ramme eller trække i panelet for hårdt.

Trin 2

Se på det grønne elektroniske kort og find en anden skrue. Fjern eventuelle skruer, og vend forsigtigt det elektroniske kort om. Sørg også for, at du ikke trækker komponenterne for hårdt rundt; de vil alle være forbundet med små ledninger, der begrænser bevægelsen, så vær forsigtig og hold komponenterne sammen.

Trin 3

Bemærk den blå ledning loddet på undersiden af ​​det elektroniske kort; ledningen skal loddes til venstre side af transmitterens displaypanel. Se også efter en lille sort kasse syd for den blå ledning. Disse to ting er transmissionstråden og induktorboksen, der begrænser transmissionssignalområdet. Du skal blot slutte en ekstern kobbertrådantenne til transmissionsboksen.

Trin 4

Tænd dit loddejern, og vent på, at det varmer op. Tag en overdækket kobbertråd og strip begge ender for at udsætte kobberet, mens du venter; ledningen skal kun være 3 eller 4 inches lang. Når jernet er klar, lodder du den ene ende af kobbertråden til undersiden af ​​den sorte induktorboks; specifikt lodde det til metallet, der forbinder kassen med det grønne bord.

Trin 5

Lad loddet tørre og afkøle i et par sekunder, og før kobbertråden gennem alle indlysende udgange på enheden. For eksempel bøjes kobbertråden gennem en ekstern port. Hvis der ikke er nogen udgange, skal du stikke den loddede ledning ud af enheden og lukke transmitterkassen over den. dette kan skabe et lille hul i din transmitterkasse, men kobbertråden skal være stærk nok til at fungere alligevel.

Skru de resterende skruer i, og udskift batterierne. Tænd din enhed og test den; lyden skal være af bedre kvalitet og meget mindre forvrænget.