Sådan udskiftes en mobiltelefon uden at forny kontrakten

Du vil have en ny telefon, men du vil ikke underskrive en lang kontrakt med din mobiltelefonudbyder. Det er klart, at sælgeren i telefonbutikken giver dig et salgstryk under højt tryk. Du behøver dog ikke underskrive en kontrakt, når du får en ny telefon. Faktisk, hvis du er en eksisterende mobiltelefonkunde, skal du bare købe en ny telefon og få dit aktuelle nummer aktiveret på din nye telefon.

Trin 1

Gennemgå din kontrakt. Mens modstanden mod at underskrive en lang kontrakt er forståelig, er det måske ikke i din bedste interesse. Overvej din livssituation. Planlægger du store jobændringer, placeringsændringer eller livsændringer? Er du tilfreds med den service, dit telefonselskab leverer? Hvis du tror, ​​at du alligevel bliver hos din udbyder, skal du finde ud af, hvilken slags tilbud du kan få en ny telefon ved at underskrive en kontrakt.

Trin 2

Tjek din telefons garanti. Hvis der er noget galt med telefonen, og den stadig er under garanti, har du muligvis ret til en erstatningstelefon uden beregning. Hvis du ikke ønsker at udskifte telefonen med den samme nøjagtige telefon, skal du bede om erstatningsværdien som kredit til en ny telefon.

Trin 3

Se på renoverede telefoner. Mobiltelefonforhandlere tilbyder dybe rabatter på brugte telefoner - nogle med 30 dages garanti. Disse telefoner er blevet solgt til en forhandler, repareret og bliver vist online til videresalg.

Trin 4

Køb en telefon fra en ven eller kollega. Så snart din ven deaktiverer telefonen via sit telefonselskab, kan den overføres til enhver, der bruger den samme udbyder.

Trin 5

Shop salg og rabatter. De fleste af de store salg er knyttet til underskrivelsen af ​​en ny kontrakt. Men du kan muligvis få en aftale om telefoner, der afbrydes.

Betal den fulde pris for telefonen, skift den til din konto, og begynd at bruge den nye telefon uden kontrakt.