Sådan ser du blokerede opkald på AT&T

Opkalds-id er en funktion, der gør det muligt for den person, der modtager et opkald, at se, hvor et opkald kommer fra, før han svarer på telefonen. Af hensyn til privatlivets fred kan en person, der foretager et telefonopkald, dog vælge at blokere transmission af deres opkalds-id-oplysninger. Opkald fra blokerede numre vises ikke på modtagerens opkalds-ID-display. Men ligesom opkaldere har ret til at blokere deres opkalds-id-oplysninger, kan opkaldsmodtagere afvise opkald fra blokerede numre. Du kan bruge AT & T's Anonyme opkaldsafvisningsfunktion eller Privacy Manager til at tvinge blokerede opkaldere til at identificere sig, inden de kommer igennem.

Aktiver anonym afvisning af opkald

Trin 1

Løft telefonhåndsættet. Aktiver opkalds- / taletilstand, hvis du bruger en trådløs telefon.

Trin 2

Placer telefonen mod øret. Lyt efter en klartone.

Trin 3

Ring * 77 fra en berøringsfarvet telefon. Ring 1177 fra en pulsopkalds- eller drejetelefon.

Placer telefonen mod øret. Lyt efter en bekræftelsestone. Når funktionen Anonym afvisning af opkald er aktiveret, bliver alle opkald fra blokerede numre, der stammer fra dit lokale serviceområde, aflyttet, før din telefon ringer. Den person, der ringer fra en telefon med et blokeret nummer, hører en besked, der beder dem om at slukke for telefonens opkalds-id-blok, inden han ringer til dit telefonnummer igen.

Brug AT&T Privacy Manager

Trin 1

Kontakt AT&T kundeservicecenter. Nummeret er trykt på din AT & T-telefonregning.

Trin 2

Informer AT&T kundeservicemedarbejder om, at du vil bestille Privacy Manager til din telefonlinje. Der er et lille engangsaktiveringsgebyr for denne service ud over et månedligt gebyr. Fra april 2011 er satsen 8 USD pr. Måned.

Ring 888-774-5212 fra en telefonlinje med Privacy Manager aktiveret. Følg stemmeanvisningene for at indstille en to til tre cifret pinkode. Giv denne pinkode til familie og venner, som du gerne vil kunne ringe direkte til din telefonlinje. Telefonopkald fra opkaldere, der ikke har denne PIN-kode, bliver aflyttet, inden din telefon ringer. Den ukendte opkalder bliver bedt om at identificere sig. Hvis den, der ringer op, beslutter ikke at identificere sig, afvises opkaldet. Hvis den, der ringer op, identificerer sig selv, ringer din telefonlinje. Efter at have hørt, hvem der ringer op, kan du derefter vælge at acceptere eller afvise opkaldet.