Sådan oprettes en Lexmark-faxmaskine

Lexmark faxmaskiner har en række funktioner - ikke kun kan du tilslutte det direkte til telefonstikket, men du kan tilslutte det til din telefonsvarer eller et computermodem. Under opsætningen kan du vælge valgmuligheder som fejlkorrektion, papirstørrelse og om du vil inkludere en sidefod med dine udgående faxer.

Grundlæggende opsætning

Sæt din faxmaskine i stikkontakten.

Forbind din telefonlinje fra stikket til vægstikket på Lexmark Faxmaskine til telefonstikket.

Tilslut din telefon til din faxlinje som en normal telefonlinje, hvis du ikke har et håndsæt på din Lexmark faxmaskine.

Forbind telefonlinjen fra telefon- / telefonsvarerforbindelsen på faxmaskinen til telefonlinjen. Dette giver dig mulighed for at bruge faxlinjen til en normal telefonlinje.

Tilslutning til din telefonsvarer eller computermodem

Slut telefonledningen fra stikket til vægstikket på faxmaskinen til telefonstikket.

Forbind telefonledningen fra telefon- / telefonsvarerstikket på faxmaskinen til telefonsvareren eller computermodemet.

Forbind telefonlinjen fra telefonsvareren eller computermodemet til telefonen.

Indstilling af dato og klokkeslæt

Tryk på "Fax" på kontrolpanelet.

Tryk på "Indstillinger", indtil Rediger dato / tid vises i displayvinduet, og tryk på "Vælg".

Brug tastaturet til at indtaste den ønskede dato, og tryk på "Vælg" igen for at bekræfte tidsændringen.

Konfigurer faxopsætningsværktøjet

Gå til den mappe, der indeholder dine computerprogrammer, og vælg "Lexmark 4200 Series Fax Setup Utility". Klik på "Faxopsætningsværktøj".

Gå til fanen Send. Indtast dit navn og faxnummer. Du kan også angive hastigheden og kvaliteten af ​​udskriftsjobbet for udgående faxer, hvornår dokumentet skal scannes, om der skal bruges fejlkorrektion, og hvornår der skal udskrives en rapport om faxbrug.

Gå til fanen Modtag. Vælg, om du vil tilføje en automatisk sidefod på hver side. Du kan også vælge at formatere indgående faxer automatisk, så de passer til papirstørrelsen, og om du vil videresende en fax eller udskrive den.

Vælg fanen Forbindelse / opkald for at vælge det antal gange, du vil have maskinen til at ringe op til nummeret, hvis det ikke går igennem ved første forsøg. Du kan også vælge telefonlinjeformat, opkaldspræfikset, og om du vil have en særskilt ringetone til bestemte typer indgående faxer.

Vælg fanen Hurtigopkald for at tilføje, oprette eller redigere hurtigopkaldslisten og fanen Gruppehurtigopkald for at oprette et gruppenummer og navn til hurtigopkald.