Sådan ryddes en iPod (5 trin)

Selvom din iPod muligvis indeholder mange medier, kan du nogle gange føle behov for at starte med en ren skifer. Uanset om du prøver at omorganisere din mediesamling eller foretage fejlfinding på din enhed, er det ret simpelt at rydde din iPod for alt indhold. Hvis du vil tørre iPod fuldstændigt, skal du udføre det, der kaldes en "fabriksindstilling". Dette betyder grundlæggende, at din iPod vil gendanne sig selv til den tilstand, den var i, da du købte den.

Trin 1

Åbn iTunes, og slut derefter din iPod til din computer ved hjælp af et iPod-specifikt USB-kabel. Når der er oprettet forbindelse mellem din computer og enheden, vises et lille iPod-ikon i iTunes 'venstre rude.

Trin 2

Klik på dette iPod-ikon. Oplysninger om enheden vises i den midterste rude, herunder hvor meget data der bruges, og hvilken version af iPod-firmwaren er installeret.

Trin 3

Klik på knappen "Gendan" nederst i midterruden (under billedet af iPod.) Du bliver derefter bedt om at vælge, om du vil gendanne den originale firmware på din enhed eller den nyeste version fra Apple.

Trin 4

Vent til din iPod er nulstillet. Der vises en statuslinje i iTunes, og din iPod viser meddelelsen "Afbryd ikke forbindelsen". Det er meget vigtigt ikke at prøve at frakoble eller betjene din iPod, mens den ryddes. Når den nye software er installeret, vises et Apple-logo, efterfulgt af den velkendte iPod-menu.

Afbryd din iPod. Tryk på den orange "Skub" -knap ud for iPod-ikonet, og træk derefter USB-kablet ud for at frakoble din ryddede iPod.