8 Simple iPhone Sikkerhedstips

En iPhone indeholder enorme mængder detaljerede personlige oplysninger om ejeren, herunder e-mails, kontaktlister, bankoplysninger, personlige noter, billeder og meget mere, som de fleste brugere vil beholde privat og sikkert. Heldigvis gør iPhone det muligt at have en sikret enhed, der er temmelig brugervenlig, og endda nybegyndere kan tage et par forholdsvis simple forholdsregler for at sikre, at deres enheder er sikre og låst ned.

De tilgange, vi dækker her, vil hjælpe med at holde nysgerrige øjne væk fra dine personlige data, selv om nogen skulle få adgang til din iPhone med tyveri eller på anden måde.

1: Brug en adgangskode, jo længere jo bedre

Næsten alle ved, at de bør aktivere adgangskoden på iPhone eller iPad, og dette skal være det første tip, fordi mange mennesker springer over dette. Brug altid en adgangskode! Måske mindre kendt er, at brugerne skal sigte mod at have en længere adgangskode, når det er muligt også. Nyere versioner af iOS-standard, der ønsker at bruge sekscifrede adgangskoder i forhold til den firecifrede adgangskode fra tidligere udgivelser, og du bør helt udnytte det.

 1. Åbn "Indstillinger" og gå til "Touch ID og Passcode"
 2. Vælg "Slå adgangskode til", hvis du ikke allerede har gjort det, ellers vælg "Skift adgangskode" og vælg en sekscifret adgangskode (eller brug en alfanumerisk, hvis du vil blive mere kompleks og sikrere)

Selvom du bare forlænger en eksisterende firecifret adgangskode til seks cifre, er det bedre end ingenting, da det stadig gør kodeordet meget sværere at gætte.

2: Deaktiver låseskærmadgang til meddelelser, visse funktioner

Det er naturligvis nyttigt at have adgang til låseskærmadgang til meddelelser, Vis i dag, Siri, Beskeder og Apple Pay Wallet, men det kan give nogle potentielle sikkerhedsproblemer, hvis nogen skulle få fat i din enhed, da det kan afsløre nogle vigtige oplysninger fra en tekst besked eller en anmeldelse. Den nemme måde at undgå dette på er at slukke for disse ting, hvis du ikke bruger det nok til at finde det værdifuldt:

 1. Åbn "Indstillinger" og gå til "Touch ID og Passcode"
 2. Under sektionen Tillad adgang, når du er låst, skal du skifte indstillinger OFF for Today, Meddelelsesvisning, Besvar med besked, Wallet og måske Siri *

* Personligt forlader jeg Siri aktiveret, fordi jeg finder det meget nyttigt, men også fordi Siri fra låseskærmen giver brugerne mulighed for at spørge "hvis iPhone er dette?" For at se ejerens kontaktoplysninger, hvilket kan hjælpe en ærlig person til at returnere en tabt iPhone til Du som den retmæssige ejer.

3: Aktivér iCloud og find min iPhone

Find My iPhone er en af ​​de mest nyttige tjenester, som Apple tilbyder gennem iCloud. Det giver dig mulighed for fjernt at spore og fjernlåse en iPhone, hvis den er gået tabt eller fejlplaceret, og hvis enhedens genopretning bliver håbløst, kan du endda fjernstille iPhone med tjenesten også.

 1. Åbn "Indstillinger" og gå til "iCloud" (sørg for at du har aktiveret iCloud, hvis du ikke allerede har gjort det)
 2. Kontroller, at "Find My iPhone" er sat til ON

Gå ikke over denne, det er yderst nyttigt. Jeg kender flere personer, der personligt har genoprettet tabte eller fejlplacerede iPhones ved hjælp af Find My iPhone-tjenesten, det virker!

4: Brug iCloud Backups

Det er vigtigt at have sikkerhedskopier af en iPhone, og iCloud gør det nemt. Når iCloud-sikkerhedskopieringerne er tændt, vil apparatet sikkerhedskopiere sig hver nat, når det er forbundet med wi-fi og en strømkilde. Plus, iCloud-sikkerhedskopier er krypterede og sikre, hvilket betyder, at dataene er sikre.

 1. Åbn "Indstillinger" og gå til "iCloud"
 2. Forsikre dig om, at iCloud-sikkerhedskopier er sat til "ON"

Den anden åbenlyse fordel for iCloud-sikkerhedskopier er, at det giver dig mulighed for hurtigt at gendanne dine data, fotos, noter, beskeder, kontaktoplysninger og alt andet på enheden, i den ulige begivenhed, som du taber, forkerte eller ødelægger iPhone.

At have data backup er meget vigtig, og iCloud gør det nemt. I øvrigt anbefaler jeg generelt at bruge både iCloud og iTunes til sikkerhedskopiering, hvis det er muligt, simpelthen for redundans, men hvis du bruger iTunes (eller udelukkende bruger iTunes til sikkerhedskopier), vil du næsten sikkert også kryptere iPhone-sikkerhedskopier i iTunes.

5: Overvej to-faktor-godkendelse til iCloud / Apple ID

Two-Factor Authentication gør det sådan, at selvom nogen skulle få fat i din Apple ID-adgangskode, kan de ikke logge ind på kontoen eller få adgang til dataene uden at bekræfte godkendelsen fra en sekundært klareret enhed eller et telefonnummer. Dette er lidt mere avanceret, men hvis du er seriøs om at holde en enhed sikker og låse dine data, er det en af ​​de bedre måder at gøre. Du kan lære mere om aktivering af to-faktor-godkendelse til et Apple-id her.

6: Udfør et privatlivskontrol, og vær opmærksom på, hvilke apps der er adgang til

Apple holder App Store låst temmelig stramt, men hver gang imellem en tvivlsom app gennemsyrer sprængerne eller udfører en funktion, kan du ikke helt forvente at gøre det. Derudover kan nogle apps måske have flere data, end de rent faktisk har brug for at udføre deres givne funktionalitet. For eksempel kan nogle apps forsøge at få adgang til din iPhone-placering, mikrofon eller iPhone-fotos uden nogen indlysende årsag. Spørg dig selv, hvorfor kan en app have adgang til din iPhone-mikrofon eller billeder, medmindre de er tydeligt relateret til apps-funktionen? For eksempel har en billedredigeringsapp naturligvis brug for adgang til dine billeder, men har en billedredigeringsapp virkelig brug for adgang til din placering eller dine kontakter? Og ville et simpelt spil virkelig have adgang til din mikrofon? Der er ingen grund til at være alt for paranoid, men vær opmærksom på hvilke apps du tillader at få adgang til hvilke funktioner og funktioner.

Det er nemt at udføre en simpel app-beskyttelse af personlige oplysninger for eksisterende apps:

 1. Åbn appen 'Indstillinger' og gå til 'Privacy'
 2. Gennemse hvert afsnit, især med apps, der kræver adgang til "Location Services", Kontakter, Billeder, Mikrofon og Kamera
 3. Sluk adgang til specifikke funktioner, hvis noget virker iffy eller misplaceret *

* Husk, at nogle apps stopper med at fungere korrekt, hvis du deaktiverer deres adgang til en nødvendig funktion, for eksempel kan Instagram ikke fungere uden kamera eller fotoadgang, men det er en passende brug, da Instagram er en fotograferingsapp.

7: Undgå jailbreaking

Mange avancerede brugere kan lide at jailbreak deres enheder af en række grunde, men hvis du er bekymret for privatliv og sikkerhed, er det generelt en dårlig ide at jailbreak. Årsagen er ganske simpel, ved at jailbreaking du forsætligt omgå sikkerhedsfunktioner på iPhone, så andre ting kan installeres, få adgang til eller justeres - det betyder i det mindste i teorien, at en dårlig skuespiller også kunne forsøge at installere noget junk på din iPhone eller få adgang til noget fra din iPhone, som du måske ikke vil dele. Dette er temmelig sjældent, men der er eksempler på, at dette sker i den virkelige verden med falsk software fra dårlige kilder. Derudover kan Apple også annullere garantien på en jailbroken enhed.

Du kan læse 7 specifikke grunde til ikke at jailbreak en iPhone her, hvis du vil have flere oplysninger om dette problem. Grundlæggende gør det ikke, fordi det ikke er uden risiko.

8: Opdater iOS-software

Næsten alle iOS-opdateringer indeholder fejlrettelser og sikkerhedsrettelser, så installation af de nyeste versioner af iOS på en iPhone er en nem måde at sikre, at du har bedre beskyttelse mod de forskellige potentielle trusler derude. Apple er rigtig god til at patchere sikkerhedsfejl, og den mest pålidelige måde at sikre, at disse patches hjælper din enheds sikkerhed er at installere tilgængelige iOS-opdateringer.

Som altid skal du sikkerhedskopiere en enhed, før du opdaterer iOS-softwaren. Resten er let:

 1. Gå til "Indstillinger" og til "Software Update"
 2. Hvis en systemopdatering er tilgængelig, skal du installere den

-

Har du andre enkle iPhone sikkerheds tips? Lad os vide i kommentarerne!