Ny MacBook Pro kommer næste måned på WWDC: Retina Display, Thinner, SSD

Apple vil frigive en ny tyndere MacBook Pro næste måned på den årlige Worldwide Developers Conference (WWDC), ifølge en rapport fra Bloomberg.

Med et tyndere design forventes den nye MacBook Pro at være udstyret med "high-definition skærme som dem på iPhone og iPad", der almindeligvis omtales som en retina-skærm, og omfatter også SSD-opbevaring, som forlænger batteriets levetid og øger ydeevnen. De nye bærbare computere siges at køre på Intels nyeste Ivy Bridge-processorer, selvom præcise klokshastigheder er ukendte, og der er ikke noget ord på bundne grafikkortfunktioner.

Tidligere i dag havde 9to5mac rapporteret om nogle oplysninger, de havde modtaget vedrørende den nye MacBook Pro-model, og Bloomberg-rapporten synes at bekræfte meget af det. 9to5mac foreslog, at den nye MacBook Pro ikke vil have et konisk kabinet som MacBook Air, og i stedet kunne ligne en tyndere version af den firkantede enhedsindkapsling, der allerede eksisterer, men uden en SuperDrive.

Rygerne af nethinden Mac'er har svirret i nogen tid, og der har været beviser for, at tidligere OS X Lion-udviklerprøver blev udgivet. HIDPI-tilstand er i øjeblikket begravet i OS X og kan aktiveres manuelt, selv om der ikke er nogen officiel Apple-skærm, der er i stand til at udnytte den høje opløsning.

WWDC 2012 er planlagt til at løbe fra den 11. juni til den 15. juni. Udover en helt ny MacBook Pro forventes begivenheden at afsløre iOS 6 beta for første gang, ud over at levere en GM-bygning af OS X Mountain Lion, sidstnævnte som er sat til at blive frigivet i sommer.