Sådan opstilles og bruges iMessage på iPhone, iPad og iPod touch med iOS

iMessage er den nye messaging service, der er bygget direkte i iOS fra versioner 5 og fremad. Det er godt, fordi det giver dig mulighed for at sende onlinemeddelelser, tekstbeskeder, billeder, video, kontakter og steder på tværs af iPhone, iPod touch og iPad, selv uden en SMS eller 3G-plan. Selvfølgelig er den anden fordel, at selvom du har en SMS-plan, kan sende iMessages omgå SMS-protokollen, så du kan sende tekster gratis til andre iPhones.

Det eneste reelle krav er, at enheden kører iOS 5 eller nyere, som du kan opgradere / downloade her, hvis du endnu ikke har gjort det via iTunes eller på anden måde.

Hvis du ikke har konfigureret iMessage som en del af iOS endnu, skal du tage et par minutter for at gøre det. Det er virkelig nemt og godt det værd, vi går gennem opsætningen:

Opsætning af iMessage i iOS

Opsætningen er hurtig og stort set den samme på iPhone, iPad og iPod touch:

  • Tryk på "Indstillinger" og rul til og tryk på "Beskeder"
  • Vip ON / OFF knappen ved siden af ​​'iMessage', så den er tændt

iMessage vil forsøge at automatisk trække dit telefonnummer eller Apple ID (eller begge til iPhone-brugere).

Du kan redigere disse, hvis du ønsker det, eller hvis du er på en iPad eller iPod touch, skal du muligvis indtaste et Apple ID manuelt. Det gør du ved at trykke på de rigtige steder, din Apple ID er den samme konto, du bruger til at logge ind på iTunes og App Store. Hvis du endnu ikke har et Apple ID, kan du bare trykke på "Opret ny konto" for at lave en.

Du kan også tilføje yderligere e-mailadresser, så du kan nås via via iMessage, tryk bare på "Tilføj en anden e-mail ..." og tilføj adressen manuelt:

Du kan nu sende iMessages mellem udstyrede iOS 5-enheder.

Hvordan bruger jeg iMessage? Hvor sender jeg en iMessage fra?

Hvis du lige har konfigureret iMessage, er du klar til at bruge den, skal du bare trykke på den velkendte grønne "Messages" app, ja det samme du bruger til at sende SMS og MMS på iPhone.

Her er det vigtigt at huske, at iMessage er sømløs i appen Beskeder og fungerer automatisk, så længe du sender beskeder til en anden iOS 5-enhed, der ikke er en separat app eller protokol til brug, beskriver Apple det for dig.

Nyd iMessage, og glem ikke at tjekke nogle flere iOS 5 tips.