Du kan downloade Windows 8 Developer Preview gratis

Windows 8 er Microsofts fremtidige operativsystem, der har til formål at dele aspekter af Windows 7, samtidig med at det konkurrerer direkte med iPad, iOS og Android takket være dets Metro-brugergrænseflade. Vi har rost nogle af Windows 8-funktionerne før og kritiseret også det freakish rotte Ribbon UI, men nu kan du prøve det selv og komme med din egen konklusion af Microsofts fremtidige OS helt gratis.

Windows 8 Developer Preview kommer som en gratis download fra Microsoft:

Få det fra Microsofts nye Windows Dev Center

Der kræves ingen produktaktivering. .iso-filer vejer mellem 2, 8 GB og 4, 8 GB afhængigt af hvad du leder efter, og du kan installere det i en virtuel maskine, hvis du vil, her er et par vejledninger om, hvordan du gør dette:

  • Installer Windows 8 i VirtualBox - helt gratis
  • Sådan installeres Windows 8 i VMWare - gratis i 30 dage, så koster VMWare $ 49

Disse metoder arbejder for at køre Windows 8 på toppen af ​​Mac OS X 10.6 og 10.7, Linux og Windows, bare sørg for, at du har tilstrækkelig RAM og diskplads til rådighed.

Hvis du vil installere det separat, skal du have ca. 16 GB diskplads til at prøve det, og uden en berøringsskærm kan du ikke nyde alle de funky Metro UI-funktioner. Officielle systemkrav er som følger:

Windows Developer Preview fungerer godt på den samme hardware, der styrer Windows Vista og Windows 7:
1 Gigahertz (GHz) eller hurtigere 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor

1 GB RAM (32 bit) eller 2 GB RAM (64 bit)

16 GB ledig plads på harddisken (32 bit) eller 20 GB (64 bit)

DirectX 9 grafik enhed med WDDM 1.0 eller højere driver

Brug af berøringsindgang kræver en skærm, der understøtter multi-touch

Hvis du ikke har en ekstra pc til at installere Windows 8 DP på, og du ikke vil forstyrre dobbelt opstart med en separat partition, skal du gå til ovennævnte virtuelle maskinrute.