Sådan kontrolleres skjulte tweets

Twitter giver brugerne mulighed for at offentliggøre tweets, som offentligheden kan læse. Du har ikke brug for en Twitter-konto for at se offentlige tweets, men du har brug for en for at se skjulte eller "beskyttede" tweets. Selv da kan du ikke se disse tweets, før brugeren specifikt giver dig tilladelse til det. Den eneste måde at kontrollere skjulte tweets på Twitter er at besøge forfatterens Twitter-profil og anmode om tilladelse til at følge den bruger. Du kan gøre det med et par klik.

Trin 1

Åbn en browser på din computer, log ind på din Twitter-konto, og naviger til Twitter-profilen for en person, hvis skjulte tweets du vil kontrollere. Dette viser brugerens profil, men ingen af ​​tweets.

Trin 2

Klik på knappen "Send følgeanmodning" under avataren for den beskyttede Twitter-brugerprofil. Dette sender en anmodning til brugeren både via e-mail og på Twitter-webstedet. Brugeren kan derefter godkende eller afvise følgeanmodningen.

Klik på avataren for den person, hvis skjulte tweets du vil kontrollere, hvis avataren vises på din "Følgende" -liste på Twitter. Denne liste viser alle dine tilhængers tweets. Hvis du ikke kan se avataren, har personen ikke godkendt din følgeanmodning endnu, og du kan ikke kontrollere hans skjulte tweets.