Mac-indstillinger: Mac Mini og MacBook Pro Videoredigering Workstation ... i en telt

Chris W sendte i denne meget unikke Mac-opsætning af en bærbar videoredigeringsstation inde i et telt! Hvorfor ville nogen redigere video i et telt? Her er hvad Chris siger om arbejdsstationen:

Her er en opsætning, som jeg brugte for et par uger siden, mens jeg dækkede en lokal motorsportshændelse. Husk, det var setup i et telt midt i himlen.

Til venstre er min MacMini med 20 "Samsung LED-skærm, og til højre er min 15" Macbook Pro. Computere blev holdt optaget 24 timer i døgnet i de 3 dage af arrangementet med Macbook Pro konvertere videofilerne, og derefter importerede dem til endelig cut-pro. Om aftenen havde jeg også en videoforlænger, der kørte til en projektor 50m væk, så konkurrenterne kunne se optagelser fra dagkørslen. Mac Mini importerede fotos og behandlede videofiler under idle tider. Begge computere lagde også backup af filer til de eksterne HDD'er i midten. Billedet blev taget lige efter alt var tilsluttet og omskifteren blev flået, jeg skulle have fået en med alt fyret op og arbejder, men der er altid næste år hej.

Jeg er ret sikker på, at "middle of nowhere" han henviser til, er et sted i Australien, men det kunne være forkert. Dette minder mig om en lille smule af MacBook Air-motorcykelopsætningen fra den amerikanske sydvestlige ørken, du skal elske folk, der sætter deres bærbare gear til brug.

God opsætning Chris, tak for at sende dette ind!