Free Logic Studio Tutorials

Logic Studio (tidligere Logic eller Logic Pro) er en professionel prisvindende applikationspakke, der giver dig mulighed for at skrive, optage, redigere og blande musik direkte på en Mac. Det er utrolig magtfulde og krediteres bredt af mange almindelige kunstnere som at hjælpe dem med at skabe musik, og det har også sænket adgangsbarrieren for musikere til at producere studiekvalitet musik uden de store studiefilm. Tænk på det som GarageBand på super steroider.

Ligesom enhver anden kraftfuld applikation er der typisk en læringskurve for at komme sammen med det, så det ville ikke være rart at have nogle gratis vejledninger til Logic for at lære at bruge appen?

Free Logic Tutorials

Apple tilbyder nogle gratis Logic Studio video tutorials på deres hjemmeside, de er nyttige, men noget grundlæggende. Absolut værd at tjekke på Apple.com.

Hvis du vil have mere avancerede tutorials, kan du gå videre til WikiAudio.org: Logic og Logic-Cafe, tilbyder WikiAudio i øjeblikket 115 gratis Logic-tutorials, og Logic-Cafe har også flere tons. En bred vifte af emner er dækket, fra at skabe fades, opsætning af den indbyggede arpeggiator, gruppering af spor, opsætning af en tromaskine, oprettelse af brugerdefinerede skabeloner, tempokort, justeringstempo og meget mere.

Tag nogle af de gratis Logic-tutorials fra WikiAudio eller Logic-Cafe og gem et par som PDF til senere visning på din Mac, eller åbn dem i iBooks på din iPhone og iPad til læsning og læring undervejs.