Sådan sendes e-mail til telefonsvarer eller tekst

En telefonsvarer og en sms er to måder at kommunikere med mennesker i dit liv på. Når du har en telefon, kan du ringe til en mobiltelefon og efterlade dem en telefonsvarer. Du kan også bruge din telefon til at sende en tekstbesked til personens telefon. Hvis du kun er ved din computer, kan du dog stadig kontakte en persons telefon. Ved at bruge forskellige onlineprogrammer kan du skrive en e-mail, der sendes til en telefonsvarer eller til en indbakke til den person, der modtager den.

Trin 1

Find et online websted, der sender dine e-mails til tale- eller sms-beskeder. Der er flere, der er anført her, som du kan vælge imellem, selvom der er hundredvis af websteder online, der imødekommer denne type tjenester.

Trin 2

Tilmeld dig en konto med det valgte sted. De fleste websteder kræver, at du angiver et brugernavn og en adgangskode, og nogle kræver, at du angiver dit mobiltelefonnummer til bekræftelse

Trin 3

Vælg sektionen "til" på hjemmesiden for at sende en e-mail til en persons telefonsvarer eller til deres tekstindbakke.

Trin 4

Sæt modtagerens telefonnummer i afsnittet "Til" på hjemmesiden.

Trin 5

Skriv den e-mail, du vil sende, i e-mail-feltet.

Trin 6

Beslut om du vil have beskeden til en telefonsvarer eller tekst. Nogle websteder har kun et valg, så hvis du vil have et bestemt sted, og det websted, du bruger, ikke tilbyder det, så prøv et andet websted. Andre sider giver dig mulighed for at vælge mellem de to for hver besked.

Klik på "Send" for at sende e-mailen til en telefonsvarer eller tekstindbakke.