Hvad er Network Magic?

Network Magic var et værktøj, der blev tilbudt af Cisco Systems til overvågning og styring af netværkscomputere. Det omfattede også sikkerhedsfunktioner såsom overvågning af forældre og forebyggelse af indtrængen. I 2012, da Linksys - som derefter var ejet af Cisco - introducerede sine Smart Wi-Fi-routere, blev Network Magic afbrudt. Selvom der ikke har været nogen nye opdateringer siden det tidspunkt, kan du stadig bruge det, hvis du har Network Magic installeret på dit netværk. Linksys tilbyder stadig supportoplysninger for produktet på sin hjemmeside.

Fungere

Hvis Network Magic er installeret på dit netværk, kan computere på dette netværk dele data og filer, f.eks. Billeder eller videoer. Programmet har en fil- og printerdelingsfunktion, der gør det muligt for alle computere på netværket at udskrive ved hjælp af en computer. Programmet har også et overvågningsværktøj, der advarer administratoren, når en af ​​computere på netværket muligvis kræver en sikkerhedsopdatering, eller hvis virusdefinitioner er forældede. Network Magic-kortet viser navnet på problemcomputeren, og hvilken reparation der kræves.

Overvågning af forældre

Network Magic inkluderer et overvågningsværktøj til forældre, som forældre kan bruge til at blokere unge børn for at få adgang til bestemte websteder. Når det overordnede overvågningsværktøj er aktiveret, kan det også vise, hvor mange gange et bestemt websted blev besøgt, og hvor længe Internettet var åbnet. Websteder kan blokeres, mens computere stadig kan dele filer og data ved hjælp af en netværksforbindelse.

Fjernstyringsfunktioner

Network Magic giver brugeren mulighed for nemt at administrere filer og data på computere, der er placeret på et netværk. Network Magic-konsollen giver administratoren af ​​et netværk mulighed for at se computere uden at sidde direkte foran dem. Konsollen viser også, om uautoriserede medlemmer har forsøgt at få adgang til computernetværket.

Netværkskortlægning

Et netværkskort er inkluderet i Network Magic, der giver et layout af alle computere, der er tilsluttet på netværket. Kortet er et værktøj, der gør det let at lokalisere problemer på netværket. Administratoren kan med det samme se et billede af hele netværket. Kortet fremhæver også computere, der muligvis ikke fungerer korrekt. Det viser også computernavnet og problemet, som computeren kan have, f.eks. En mislykket internetforbindelse.

Fejlfindingsværktøjer

Network Magic har et fejlfindingsværktøj, der hjælper brugeren med at analysere netværksforbindelser. Dette hjælper med at holde stabiliteten på netværket. Hvis en forbindelse mislykkes, hjælper Network Magic med at genoprette netværksforbindelsen. Reparationsguiden kan følges trin for trin. Det indeholder instruktioner til fejlfinding for at hjælpe med at reparere netværket. Internetforbindelsen kan også testes for korrekt forbindelse og overvåges for at opretholde en stabil forbindelse.