Sådan spiller du XBox 360-spil fra en USB

Microsofts Xbox 360 giver brugerne mulighed for at gå online gennem Xbox Live for at spille online med andre spillere fra hele verden og også downloade videoer, musik, videospil og systemopdateringer. En nylig opdatering giver brugerne mulighed for at bruge USB-hukommelsesenheder til at gemme Xbox 360-indhold, såsom Xbox 360-videospil. Ved at konfigurere en USB-hukommelsesenhed kan en bruger downloade et Xbox 360-videospil fra Xbox Live Marketplace til $ 19,99 eller $ 29,99 og gemme det på USB-hukommelsesenheden for at spille på deres system eller en hvilken som helst anden Xbox 360.

Konfigurer din USB-lagerenhed

Sæt din USB-lagerenhed i en af ​​USB-porte på din Xbox 360-konsol, og tænd din Xbox 360.

Gå til fanen "Min Xbox", rul derefter over, og vælg vinduet Systemindstillinger.

Vælg indstillingen "Hukommelse".

Vælg indstillingen "USB-lagerenhed".

Vælg "Konfigurer nu", og bekræft, at du vil slette eksisterende data på enheden. Du kan også vælge "Tilpas" og flytte skyderen til Reserveret lager for at vælge mængden af ​​lagerplads på USB-lagerenheden. Enheden konfigureres, og du kan bruge den som en Xbox 360-lagerenhed.

Download og afspilning af Xbox 360-spil

Log ind på Xbox Live med dit gamertag ved at trykke på Guide-knappen på din Xbox 360-controller og vælge "Log ind".

Rul til venstre til fanen Marketplace i vejledningsvinduet, og vælg indstillingen "Game Marketplace" og derefter "Games on Demand".

Rul ned til "Alle spil efter behov", og vælg vinduet "Gennemse 360 ​​spil".

Vælg et Xbox 360-videospil, du vil købe og downloade, og vælg derefter indstillingen "Skift lagerenhed".

Vælg USB-hukommelsesenhed.

Vælg indstillingen "Bekræft køb". Videospillet begynder at downloade til din USB-hukommelsesenhed, og din Xbox Live-konto faktureres for spillet. Når spillet er downloadet, kan du få adgang til det via din USB-hukommelsesenhed.