Hvem har iPad 2 rygter, når der er iPad 3 at tale om?

IPad 2 kan være i produktion, men det er ikke engang blevet annonceret endnu. Uanset at det ikke stopper den sultne Apple rygter mill fra at tale om modellen, der skal frigives efter det ... iPad 3.

Talk of iPad 3 startede, da John Gruber fra DaringFireball lavede en refererende reference til den fremtidige enhed, som blev hentet hurtigt af AlleyInsider og TechCrunch, der nævnte det som en kilde til produktudgivelsesplanen.

Til gengæld skrev DaringFireball et langt indlæg på sagen, hvoraf en del siger, at nogle tager sit gætværk lidt for alvorligt:

Nu, når jeg laver egentlige gæt, tror nogle mennesker (ikke urimeligt), at jeg er coy og rent faktisk frigiver information, som jeg ved. Fremover, når jeg siger, at jeg gætter, gætter jeg virkelig.

Gruber kanaliserer med andre ord ikke Steve Jobs og Apples superhemmelige frigivelsesplan fra en krystalkugle, selv om det er underholdende billedbehandling at overveje.

Mangler den clairvoyance, Gruber fortæller i stedet, hvad han mener er en logisk frigivelsesplan for iPad, hvilket er dybest set, at efter den kommende iPad 2-opdatering, giver en september-udgave sammen med iPod mere mening:

Jeg tror ikke April er en særlig god måned til en årlig iPad-udgivelse. Jeg tror heller ikke, det er en særlig dårlig måned, heller ikke, men det giver ikke så meget mening som september. April er fire måneder ind i det nye år, men føles stadig som "tidligt" i år. Det fører til hvisker og rygter i feriesæsonen, at folk skal vente. At sende ny hardware i april tilføjer også en anden milepæl til iOS-udgivelsesplanen.

Således er min gut følelse, at Apple vil flytte iPad til en september udgivelsesplan, sammen med iPods.

Hvordan ville flytte til en september udgivelse arbejde? I dag forklarede han yderligere sine tanker om en 3. iPad-release i år:

En ting, jeg ikke tror, ​​at jeg nok har klarlagt i går, er, at hvis jeg har ret, at Apple vil lave en anden iPad-produktmeddelelse senere i år, ville en sådan ting være i tillæg til den forestående iPad 2 - ikke en erstatning. Ligesom når iPod-familien udvidede til at omfatte iPod Mini - Minisne ikke erstattede de eksisterende iPod'er, var de en udvidelse af produktfamilien.

Nu er denne teori jeg kan lide mere, ideen om, at en anden iPad vil slutte sig til, ikke erstatte, de eksisterende familiemedlemmer, måske som en mindre 7 "iPad model eller en" pro "model med en nethinden. Dette kunne udvide produktlinjen og gøre Apples arsenal mere konkurrencedygtig i tabletkrigen.

Er dette gætteri og spekulation værdig af stigningen i iPad 3 chatter, der oversvømmer nettet? Det er diskutabelt, men Gruber vides at være noget godt forbundet med Apple. Samtidig kan han også bare have en mening og tage uddannede gæt som resten af ​​os, og der er heller ikke noget galt med det.

Men nok om iPad 3, hvor er iPad 4?