Sådan oprettes en ny e-mail-konto med Yahoo

Opsætning af en ny Yahoo-e-mail-konto er gratis og giver dig adgang til din mail fra enhver computer eller mobilenhed med en internetforbindelse, hvilket giver bekvemmelighed og fleksibilitet. Når du har oprettet en Yahoo-e-mail-adresse, kan du bruge dit id til at få adgang til alle andre Yahoo-produkter. Yahoo e-mail-konti leveres med mange funktioner, herunder spambeskyttelse og POP-aggregering, hvilket betyder, at du muligvis kan få adgang til din Yahoo-e-mail via Microsoft Outlook. Du kan også bruge din Yahoo-indbakke til at chatte med dine venner på Facebook.

Trin 1

Start en webbrowser og naviger til Yahoo Mail-startsiden (link i ressourcer). Klik på knappen "Opret ny konto" nederst for at starte Yahoo-registreringssiden.

Trin 2

Indtast dine personlige oplysninger - inklusive dit navn, køn, fødselsdag, sprog og placering - i den øverste del af formularen.

Trin 3

Tænk på et bruger-id og indtast det i feltet mærket “Yahoo! ID og e-mail ”, vælg derefter et e-mail-domæne fra rullelisten. Dine valg er "yahoo.com", "ymail.com" og "rocketmail.com."

Trin 4

Klik på knappen "Kontroller" for at kontrollere, om id'et er tilgængeligt. Hvis det ønskede bruger-id ikke er tilgængeligt, modtager du en besked om, at "Dette id er allerede taget." Yahoo kan foreslå alternative id'er, eller du kan prøve et andet bruger-id efter eget valg.

Trin 5

Opret en adgangskode, og sørg for at bekræfte den nedenfor som ønsket. Styrken på din adgangskode vises til højre for at fortælle dig, om den er "for kort", "stærk" eller "meget stærk".

Trin 6

Indtast en eksisterende alternativ e-mail-adresse, hvis du ønsker det. Dette gør det lettere for dig at få adgang til din konto, hvis du glemmer dit bruger-id eller din adgangskode.

Trin 7

Vælg to "hemmelige spørgsmål", og indtast deres svar i de respektive "Yahoo-svar" -felter. Yahoo vil stille dig et eller flere af disse spørgsmål, hvis du glemmer dit id eller har brug for at nulstille din adgangskode.

Trin 8

Indtast koden vist i CAPTCHA-feltet for at bekræfte, at du er en menneskelig bruger og ikke en computer.

Klik på knappen "Opret min konto" nederst efter at have gennemgået servicevilkårene og fortrolighedspolitikken, som er tilgængelige via linkene over knappen.