Sådan slukkes Læs kvitteringer i iMessage til iOS

Læs kvitteringer giver andre besked når du har læst deres meddelelser på en iPhone, iPad eller iPod touch. Fra brugerperspektivet vises det som en lille "Læs" indikator under en sendt besked, hvis modtageren har set beskeden. Der er nogle indlysende fordele for det, men det kan også være lidt irriterende og endog påtrængende fra et privatlivssynspunkt. Heldigvis er læsekvitteringsfunktionen let at slå af eller på iOS som dine egne behov bestemmer, så vi viser dig hvordan du gør det.


Det er klart, at iMessage skal konfigureres og arbejde i iOS for at have denne mulighed i første omgang, da Læs kvitteringer ikke leveres på standard tekstbeskeder.

Sådan slukker du "Læs" kvitteringer til iMessage på iPhone, iPad

Dette virker for at deaktivere (eller genaktivere) afsendelsen af ​​læsekvitteringer i Messages-appen på en iOS-enhed, herunder iPhone, iPad og iPod:

  1. Åbn indstillinger app og gå til afsnittet "Meddelelser"
  2. Vip kontakten ved siden af ​​"Send læs kvitteringer" til OFF-position for at deaktivere læsekvitteringer
  3. Tæt på Indstillinger, er funktionen straks deaktiveret, og meddelelsen "læs" sendes ikke længere til afsenderen af ​​meddelelsen

Nye meddelelser, der er modtaget på din iOS-enhed, viser ikke længere 'læs' og en dato, men de viser simpelthen 'leveret' og en dato, hvis de sendes via iMessage, eller slet ingenting, hvis de sendes som en tekstbesked.

Evnen til at skifte læsekvitteringer til og fra er tilgængelig i alle versioner af iOS, så længe du har konfigureret iMessage, som de fleste brugere gør. I nogle versioner af iOS kan indstillingerne se lidt anderledes ud, men funktionen og deaktivering eller aktivering fungerer også uanset.

Sendte beskeder vil ikke længere vise "Læs" til afsenderen, og i stedet vil de nu blive vist som "Delivered", sådan ser en før og efter ud med en iMessage-samtale:

Læs kvitteringer kan også slås fra til Mac iMessage-klienten, hvis det ønskes.

Du kan genaktivere Read kvitteringer til enhver tid med iOS ved at gå tilbage til Indstillinger> Beskeder> og vende Læs kvitteringer tilbage til ON.

Der er ingen mulighed for selektivt at aktivere Læs kvitteringer pr. Kontakt, selv om det ville være en god funktion for fremtidige versioner af iOS-meddelelser.

"Læs" vs "Leveret" i samtaler

Det er vigtigt at påpege, hvilken effekt dette har på det, som afsenderen ser, de vil se en "Delivered" -meddelelse snarere end en "Læs" -meddelelse. Dette indikerer dybest set, at iMessage blev sendt med succes via Apples leveringssystem, men det tilbyder ikke noget ud over det. Fra nu af er der ingen mulighed for at slukke for denne "Levering" -meddelelse, mens der stadig er meddelelser, der fungerer for iMessage-levering.

Slukning af "leverede" meddelelsesmidler Ingen iMessage

Der er ingen mulighed for at slukke både "Læs" kvitteringer eller "Leveret" -meddelelsen i iMessages uden at deaktivere iMessage helt. Det er nemt at slukke for iMessage, men det forhindrer at folk fra Macs, iPads og iPods kan sende dig beskeder, da det kun forårsager SMS (traditionelle SMS'er). Selvfølgelig vil du have en sund messagingplan med din mobiludbyder, hvis du vælger denne indstilling, og hvis du vil gøre det, skal du åbne Indstillinger> Beskeder> og skifte iMessage til OFF. Dette anbefales ikke.

Hvordan deaktiverer du skrivemeddelelsen "..." i iMessage?

Det viser sig, at der ikke er nogen mulighed for at deaktivere de øjeblikkelige skrivemeddelelser, der vises som en "..." til den anden person i iMessage-samtalen, hver gang tekst indtastes. Dette virker som et simpelt funktionsoverblik, og det ville være overraskende, hvis dette ikke blev afhjulpet i en fremtidig opdatering af iOS med et tilføjet skifte, for at kunne slå de pågældende tastindikatorer til eller fra via en privatlivsindstilling. Den eneste måde at deaktivere disse skrivemeddelelser på, er at slukke iMessage fuldstændigt og stole på SMS / tekster i stedet, hvilket generelt ikke anbefales og typisk uønsket.

Sagen for at slukke Læs kvitteringer

Læs kvitteringer kan i sidste ende være vildledende, og de vil vise som Læs simpelthen, hvis beskeden blev åbnet selv i en kort sekund, blot ved at gøre noget som at trykke på Messages-appen, som normalt går til den nyeste meddelelse. Det er klart, at dette ikke er en legitim indikator for, at en besked bliver læst, og hvis du har travlt eller forsøger at skrive en anden, vil disse indikatorer blive sendt, selvom du ikke har anerkendt noget nyt iMessage via appen Messages. Hvis du slår denne funktion fra, kan du fjerne nogle fejlkommunikation eller følelsen af ​​en afsender, at de ignoreres, fordi lad os se det i øjnene. Sommetider kommer meddelelser på tværs, og vi læser dem ikke, fordi vi har travlt med at gøre noget andet, på trods af appen bliver åbnet kort.