Løsning for dialogboksen langsom åben / gem dialogboksen i OS X Mavericks

En hel del Mac-brugere, der kører OS X Mavericks, har opdaget et særligt problem med langsom hastighed, når de forsøger at bruge forskellige handlinger, der findes i menuen Filer, herunder dialogboksen Åbn, Gem og Eksporter. Problemet manifesterer sig som en intenst langsom forsinkelse, når man prøver at bruge dialogboksen Åbn eller Gem, hvor den spolende beachball viser sig, springer målløst i 3-15 sekunder efterfulgt af en langsom langsom forsinkelse, før filer eller mapper befolker filhandlingsvinduerne og tillade en bruger at fortsætte.Denne adfærd er næsten helt sikkert en fejl, og ikke alle brugere af OS X Mavericks støder på problemet, så hvis du ikke har oplevet dette problem, er der ingen grund til at foretage ændringer. Når det er sagt, har masser af kommentarer i vores Mavericks Finder Speed ​​Fix-artikel også problemet med langsom dialogboks, og heldigvis er der fundet en løsning på Apple Support Forums (tak Droo!), Der kan fungere for andre brugere, der støder på problemet.

Bemærk denne løsning er en løsning, ikke en ordentlig løsning. Det langsomme Open / Save-problem synes at vedrøre adgang til netværksdrev, og denne løsning forhindrer, at netværksandele automatisk monteres . Derfor vil dette ikke være en gyldig mulighed for brugere, der kortlægger netværksdrev til automatisk montering eller for brugere, der er afhængige af at automatisere netværksandele på nogen måde. Du skal redigere en systemfil ved hjælp af kommandolinjen, hvis du ikke er fortrolig med Terminal, så venter du på en officiel fejlrettelse sandsynligvis en bedre ide.

Start Terminal og indtast følgende kommando:

sudo nano /etc/auto_master

Indtast en admin adgangskode, når du bliver bedt om det, og find derefter den linje, der siger "/ net -hosts ...." Ser noget sådan ud:

/net -hosts -nobrowse, hidefromfinder, nosuid

Brug piletasterne til at navigere til forsiden af ​​denne streng, og læg derefter et # (pundskilt) foran / for at angive, at det er blevet kommenteret. Det skal nu se sådan ud:

#/net -hosts -nobrowse, hidefromfinder, nosuid

Den modificerede / etc / auto_master-fil skal nu se sådan ud, # / net er blevet fremhævet:

Klik nu på Control + O efterfulgt af retur for at gemme filen, og tryk derefter på Control + X for at gå ud af nano teksteditoren og vende tilbage til kommandolinjen.

Nu skal du skylle automount cachen, så skriv følgende kommandostreng:

sudo automount -vc

Nu skal du være god at gå, så gå ud af Terminal og prøv at få adgang til et åbent, gem eller eksport dialogboks vindue igen. Langsomheden skal være helt væk, og du vil være tilbage til hurtige filinteraktioner gennem dialogvinduerne som forventet.

Denne fejl er blevet fundet og rapporteret nok, at vi kan antage, at en løsning fra Apple sandsynligvis skyldes i en fremtidig OS X Mavericks-opdatering, det være sig 10.9.1 eller på anden måde. Hvis du bruger denne automatiske løsning, skal du huske at fjerne # fra / net-indgangen i auto_mount, hvis og hvornår en officiel fejlrettelse kommer fra Apple.