Kæmpe ferie Apple-salg på Walmart: iPhone 5 til $ 127, iPad 3 til $ 399

Walmart har et stort salg på udvalgte bærbare Apple gear lige i tide til ferien, rabat iPhone 5 til $ 127 med en to års kontrakt og sælger iPad 3 til kun $ 399. Telefon 4S er også tilgængelig for $ 47 med en to års kontrakt, men i betragtning af den store rabat på den nye iPhone 5, er 5 klart den bedre aftale. Enten kan iPhone købes til et af de store netværk i USA, herunder AT & T, Verizon og Sprint.

Køb skal ske hos Walmart butikker. Som bemærket af MacRumors meddelte Walmart meddelelsen på deres Facebook-side, som vist nedenfor, med en besked med angivelse "Intet er mere behageligt end iPhones på Rollback, lige i tide til ferien." Det er uklart, hvor længe salget vil foregå, men ordlyden tyder på, at det fortsat vil blive diskonteret gennem feriesæsonen.

IPhone 5 er den bedste iPhone nogensinde, og basen 16GB-modellen er det, vi har anbefalet at købe, fordi det leverer det bedste bang for pengene. Rabat, dette er endnu mere sandt. Typisk detailhandel på $ 199 med en kontrakt er Walmarts rabat det hidtil største set, og er nu det billigste sted at få en helt ny iPhone 5. Elektronikforhandler Radioshack er den næst billigste, der tilbyder den samme enhed til $ 150 med en kontrakt.

IPad 3 på $ 399 er også en hel del, der kommer en fuld $ 100 off standard retail pris. Fra mandag fremover vil Walmart også tilbyde et $ 30 iTunes gavekort med køb af en ny iPad, ifølge MacRumors.

Opdatering: Walmart PR kontaktede os for at bemærke, at iPad på salg er 3. generation på $ 399, ikke iPad 4 som oprindeligt angivet. IPhone 5-rabatten forbliver den samme.