Sådan optages tv-shows på din computer

Optagelse viser direkte til din pc kan eliminere behovet for en digital videooptager. Nyere computere kan være udstyret med videooptagelsessoftware, såsom Windows Media Center, så der er kun brug for en TV-tuner til at optage et signal, der kan optages. Eksterne tv-tunere fås også med enkle USB-forbindelser, så der er ikke behov for at åbne computertårnet eller den bærbare computer for at installere specielle kort.

Trin 1

Tilslut den eksterne tv-tuner til computeren ved at slutte USB-kablet fra tuneren til en tilgængelig USB-port på pc'en.

Trin 2

Tilslut kablet fra signalkilden, f.eks. Kabel-, satellit- eller antennetjeneste, til den eksterne tv-tuner. Den mest almindelige forbindelse involverer et koaksialkabel med en kobling i enden. Kablet tilsluttes tuneren ved at dreje koblingen med uret rundt om gevindstikket.

Trin 3

Programmer de tilgængelige kanaler i tuneren ved at trykke på knappen "Auto-Tune" eller "Scan" på tuneren.

Trin 4

Åbn videooptagelsessoftwaren på computeren ved at dobbeltklikke på programnavnet, såsom Windows Media Center, InterVideo, SnapStream eller anden software.

Trin 5

Indstil tuneren til den ønskede kanal til optagelse ved hjælp af kontrolknapperne på tuneren eller den fjernbetjening, der typisk kommer med de fleste eksterne tv-tunere.

Trin 6

Klik på "Optag" -knappen på videooptagelsessoftwaren for at begynde at optage showet. Klik på "Stop", når du er færdig.

Klik på fanen "File" og vælg "Save" for at åbne et felt til indtastning af et navn til det optagede show. Klik på "Gem" for at gemme showet på computeren.