Mac-indstillinger: Audio Engineer Mac Pro Workstation

Tilbage efter populær efterspørgsel er Mac-opsætninger her igen! Her er vi udstyret med den stellar arbejdsstation hos en pro audio ingeniør ... lad os dykke ind og tjekke opsætningen.

Hvad gør du og bruger dit Apple gear til?

Jeg er freelance ingeniør og mixer, der arbejder i musik, film / tv-produktion og radio, så jeg producerer, redigerer og blander lyd. I en typisk uge kan jeg gøre alt fra redigering og blanding af spillefilm og dokumentarfilm til at blande musikalbum eller producere podcasts.

Jeg har blandet til tv-shows som House Hunters International og blander nu her The Thing podcast til WNYC og The West Wing Weekly podcast.

Nylige projekter omfatter "Toucan Nation", der flyver 24. august på Animal Planet samt kommende spillefilm "Do You Take This Man" og "Bwoy".

Hvilken hardware er en del af din Mac-opsætning?

Jeg har for nylig opgraderet til "Papirkurven" Mac Pro. Det er en 3Ghz 8-kerne med 64 GB RAM. Jeg valgte denne maskine, fordi jeg begyndte at nå grænserne for min 2010-quad-core Mac Pro.

Jeg kører også to 24 "Apple LED Displays, den sidste model, før den nye Thunderbolt vises.

Højttalere er sE Munro Egg 150 skærme.

Mine periferiudstyr omfatter Avid Mbox Pro, Presonus Faderport og en Nano Patch passiv volumen controller. Lyd behandles fra Mbox pro via s / pdif til en Benchmark DAC1, som giver D / A til mine hovedmonitorer samt hovedtelefonforstærkning. Jeg bruger hovedtelefoner udelukkende til radio og podcast arbejde. Hovedtelefoner er Sony MDR-7506 og Grado Labs SR 325e.

Skrivebordet er Studio Trends 46 "skrivebord, der sælges gennem Guitar Center.

Hvilke apps bruger du oftest?

Jeg bruger Pro Tools HD 12.5 hver dag!

Andre apps, jeg ikke kan leve uden, inkluderer Izotopes RX avancerede og indsigt plugins samt mange plugins af Waves og Audio Ease som Altiverb 7.

Jeg designer og hoster også mit eget websted på www.zachmcnees.com, som jeg bruger meget godt til Adobe Photoshop og Lightroom.

Har du nogle Apple tips eller produktivitet tricks du vil dele?

Det handler om hurtige nøgler! Apple Tab for at navigere hurtigt mellem apps osv. Jeg er glad OS X 10.11 har endelig faner til finder, men jeg savner virkelig de fulde farvefiler i finder!

Hvis du arbejder med Pro Apps, handler det kun om kompatibilitet. Undersøg, inden du opdaterer din maskine for at sikre, at alle dine apps og plugins er kompatible med dit operativsystem!


-

Har du en interessant Mac-opsætning eller Apple-arbejdsstation, som du vil dele? Tag nogle billeder af høj kvalitet og svar på nogle spørgsmål om din arbejdsstation, og send det videre!