3 måder at gøre Mac OS X markøren mere synlig til præsentationer

Hvis du præsenterer eller opretter skærmbilleder med nogen form for regelmæssighed, ved du sikkert, at det er klart at vise markøren kan gøre en stor forskel i publikums evne til at følge, hvad du gør på skærmen. Dette gælder især produktdemonstrationer og skærme med høj opløsning vist af projektorer, hvor en lille markør nemt kan gå tabt.

Uanset om du bruger QuickTimes Screen Recorder eller demoer ny software til en gruppe, er der tre måder at gøre Mac OS X-cursoren mere synlig til en præsentation, to er gratis, og den ene er en betalt, men professionel løsning.


1) Mouseosé - $ 2, 99 på Mac App Store
Langt den mest attraktive og den professionelle løsning skaber Mouseose en skygge omkring musemarkøren for at fremhæve, hvor musen hele tiden er på skærmen. Mouseosé er også smart nok til at genkende vinduets fokus og derefter omdirigere det visuelle højdepunkt til vinduet. Endelig vil Mouseose vise hvilke nøgler og tastetryk der trykkes, hvilket gør det meget nemt for et publikum at følge med under tutorials, walkthroughs eller produktdemonstrationer. Uanset om du er en fuld tidsperspiller eller casual screen caster, er Mouseose en uvurderlig tilføjelse til din værktøjskasse.


2) Mus Locator - Gratis
Mouse Locator er en simpel præference-add-on, som enten kan udløses af et tastetryk eller altid aktiveres. Det skaber et grønt krydshår af slags rundt om markøren, hvilket gør det nemt at identificere på skærmen. Den primære svaghed med Mouse Locator er, at standardgrønt billede ikke ser så professionelt ud som Mouseoses tilbud, men hvis du ikke har noget imod at designe en selv, kan du bruge din egen markør ved at oprette en gennemsigtig PNG-fil med navnet "MouseLocator.png "Og placere det i din ~ / Billeder mappe. Tilpasningsaspektet gør dette til en god ledig løsning.


3) Øg markøren til en større størrelse - Gratis og ingen downloads kræves
Du kan gøre dette selv direkte i Mac OS Xs Universal Access-præferencer, bare juster skyderen for at gøre Mac-markøren signifikant større og meget let at se på skærmen. Hvis du leder efter en gratis løsning, der gør musemarkøren meget nem at identificere på skærmen og ikke kræver yderligere downloads, fungerer det fint.