Fremtidig MacBook Air til understøttelse af to eksterne skærme?

Fremtidige MacBook Air-modeller vil sandsynligvis være i stand til at understøtte to eksterne skærme udover den indbyggede skærm, som drives af det kommende Intel HD Graphics 4000 integreret grafikbrikkesæt, ifølge et nyligt indlæg på MacRumors. Oplysningerne kommer fra en lækket køreplan for Intels mobile Ivy Bridge-processorplaner, som er sat til udgivelse mellem april og maj i næste år og citerer følgende:

Mens vi snakker om grafik, understøtter de mobile processorer også op til tre uafhængige skærme, selv om en af ​​disse er det indbyggede display i notebook'en, men forhåbentlig kan vi se bærbare computere med en DisplayPort-stik som standard kommer næste år.

Evnen til at køre to skærme direkte gennem Thunderbolt ville være en velkommen tilføjelse til MacBook Air, især for brugere, der har brug for flere skærmopsætninger. I øjeblikket kan MacBook Air kun køre en ekstern skærm gennem Thunderbolt-porten, selvom du ved hjælp af USB-adaptere eller endda iPad'en kan komme rundt om denne begrænsning på en noget klumpet måde.

Med hensyn til mulig CPU-kapacitet peger MacRumors på de sandsynlige kandidater til fremtidige MacBook Pro- og MacBook Air-modeller:

Processorerne 35W-45W (MacBook Pro) spænder fra Dual / Quad Core 2.6GHz til 2.9GHz med turbohastigheder på op til 3, 6 GHz, mens 17W (MacBook Air) processorer spænder fra Dual Core 1.8GHz til 2.0GHz med single kerne turbo hastigheder på op til 2, 8-3, 2GHz.

Det er uklart, om nogen af ​​disse CPU-valg ville fremstå i den rygter MacBook Air 15 "-modellen, som også er blevet foreslået at debutere engang næste år.

Naturligvis bør alle disse oplysninger betragtes som spekulative, indtil der er en officiel meddelelse fra Apple.