Sådan besejrer du en krigsvogn i Age of Empires

Microsofts Age of Empires-serie af strategispil i realtid er blandt de mest populære, der nogensinde er oprettet. Krigsvognen blev introduceret som en unik enhed i den koreanske civilisation i "Age of Empires II: The Conquerors Expansion." Det tiltrak voldsomme reaktioner fra spillere, der mente, at det var for stærkt. I et spil med mere end 100 forskellige enheder kan krigsvognen faktisk være den sværeste at besejre. Baseret på den historiske koreanske Hwacha skyder krigsvognen en ødelæggende bolt fra lang rækkevidde bag beskyttelsen af ​​en stærkt pansret hestevogn.

Identificer dine modstandere. Hvis du står over for koreanerne, skal du skræddersy din strategi tidligt. Send dit spejderkavaleri ud for at finde modsatte civilisationer. På et vandkort skal du bygge et fiskeskib for at begynde at udforske så tidligt som muligt.

Angreb tidligt. Krigsvognen kan ikke bygges før slottsalderen. Den nemmeste måde at slå en krigsvogn på er ved ikke at stå overfor en. De fleste koreanske fordele kommer først sent i spillet. Jo tidligere du angriber koreanerne, jo lettere bliver det.

Forvirre koreanerne. Koreanere kan bygge mest enhver militær enhed, men du kan gøre denne styrke til en ulempe. At angribe tidligt med skirmishers kan for eksempel påvirke koreanerne til at bygge kaserne i stedet for krigsvogne.

Forstå krigsvognens svagheder. Som alle kavalerienheder er den modtagelig for gyder, skirmishers og kameler. Da det også er langsomt, kan kavaleri lukke afstanden hurtigt, annullere sit angreb og fjerne det.

Byg militære enheder baseret på dine egne fordele. Hver civilisation leveres med visse enheder, opgraderinger og bonusser. Infanteribaserede civilisationer skulle bygge pikemen og træfmænd. Civilisationer med flere opgraderinger i stalden eller med kameler skal modvirke krigsvogne med kavaleri.

Opfordre landsbyboere for at maksimere produktionen i krævede materialer. At bygge kavaleri kræver for eksempel masser af guld. Skærmbilleder har dog brug for mad og træ. Kortet kan påvirke din strategi, da nogle kort er lave i nogle forsyninger.

Micro-administrer kampe personligt. Krigsvogne ødelægger de fleste enheder og mod enhver enhed, der angriber tilfældigt. Sørg altid for, at dine styrker målretter specifikt mod krigsvogne. Ellers kan vognene forblive i sikker afstand væk og decimere dit militær.

Tips

Kom tæt på for at ophæve krigsvognens fordel for angrebsangreb.

Har altid flere stier, som dine enheder kan angribe fra. Vægge hjælper med at forsvare sig mod krigsvogne, men du kan ikke tage dem ud, medmindre du bygger flere døre, hvor du kan komme til dem. Koreanere kan befæste begrænsede døråbninger, hvilket forhindrer dig i nogensinde at nå deres vogne.

Nogle gange kan du finde ud af din modstanders civilisation ved blot at klikke på diplomatikonet i øverste højre hjørne af spildisplayet. Dette sparer tid på at udforske.

Advarsler

De fleste civilisationer kan ikke bygge kameler, og mange kan ikke tilstrækkeligt opgradere deres kavaleri til at være effektive mod krigsvogne. Kend din civilisations begrænsninger.